HONOR ile Yeni Yıla Geri Sayım
Haberler

HONOR ile Yeni Yıla Geri Sayım

HONOR, akıllı telefonlarıyla çarpıcı anılar yakalamaktan, Pad serisiyle eğlenceyi ikiye katlamaya kadar gecenin her anına eşlik ediyor.

Saatler gece yarısına doğru ilerlerken, tüm yıl size eşlik eden HONOR ile eğlence doruklara ulaşıyor. Yeni bir yılı heyecanla beklediğimiz ve sevdiklerimiz ile bir arada keyifli dakikalar yaşadığımız bu özel geceyi HONOR eşsiz teknolojisi ile unutulmaz kılıyor. 

Gecenin Büyüsünü Yakalayın

İster göz kamaştırıcı bir havai fişek gösterisi ister renkli sofralar ister sevdikleriniz ile doyasıya dans ettiğiniz anlar olsun, en gelişmiş kamera teknolojisine sahip HONOR akıllı telefonlar her anı tüm netliğiyle yakalıyor. HONOR, yeni yıl kutlamalarının en çarpıcı anları tüm yıl hatırlamak için ölümsüzleştiriyor. 

Yılbaşı Eğlencesi Yükseliyor

HONOR Pad serisi yılbaşı neşesini bu özel gecede doruklara taşıyor. Histen ses teknolojisine sahip üst düzey ses deneyimiyle partinin enerjisinin yükseltiyor. Ayrıca etkileyici FullView ekranı sayesinde hem yeni yıl filmlerinin keyifle izlendiği sinema gecesine eşlik ediyor hem de uzaktaki sevdikleriniz ile sıcacık online görüşmeleri mükemmel kılıyor.

HONOR teknolojisi yılın en eğlence, heyecan ve mutluluk dolu gecesinin her anını mükemmelleştiriyor. 

Tüm HONOR ürünlerini incelemek için:

https://www.hihonor.com/tr  

https://www.instagram.com/honorturkiye/?hl=tr

https://www.facebook.com/HonorTurkiye/?locale=tr_TR 

Etiketler: ceptelefonu

Yazdır e-Posta