Haberler

GezginFoto Eylül-Ekim Sayısı Çıktı!

Fotoğraf, seyahat ve kültür dergisi GezginFoto, Eylül-Ekim sayısı ile raflardaki yerini aldı. İki ayda bir yayınlanan GezginFoto bu sayıda her zaman olduğu gibi doyurucu içeriği ve etkileyici fotoğraflar ile okuyucusunun karşısına çıkıyor.

Gezgin Kadınlar’ın baş gezgini Cemre Nur Meleke Norveç’te bulunan Trolltunga’yı karış karış adımladıktan sonra gözlemlerini aktardığı, tadı damağınızda kalacak bir seyahat yazısı ile karşınızda…  Sevgin Akış Roney bu kez sizlere Guetamala’dan sesleniyor. Roney, seyahatini çarpıcı fotoğraflar ve akıcı anlatımıyla GezginFoto’nun Eylül-Ekim sayısında sizlere sunuyor.

Genç Fotoğrafçılar Kulübü’nün paylaşmaya değer gördüğü fotoğraflardan oluşan kolaj Eylül-Ekim sayısının Gezginstagram köşesinde.... Sony’nin yeni akıllı telefonu Xperia X’i mercek altına alan Fatih Sarı cihazın öne çıkan özellikleriyle inceleme sayfalarında sizlerle...

Sinan Gürlen özellikle arkeoloji alanında fotoğraf çalışması yapacakların işine yarayacak bilgileri “Arkeolojik Alanları Fotoğraflarken Önemli 10 Nokta” başlıklı yazısında anlattı. Yüksel Altungeçmişten günümüze Türkiye’de fotoğraf sanatının kilometre taşlarına ve gelişimine dikkat çekecek “Türkiye’de Fotoğraf Sanatı” isimli yazısı ile bu sayıda sizleri nostaljik fotoğraflarla dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Hayata yukarıdan bakmayı seven ve bunu fotoğrafladığı her karede hissettiren Rusyalı fotoğraf tutkunu George Lanchevsky, korkutucu yüksekliklere çıkıp fotoğraflamanın inceliklerini röportaj sayfalarımızda aktarıyor.

GezginFoto tarafından düzenlenen Instagram Fotoğraf yarışmasında geçtiğimiz yıl birinci seçilerek gidiş-dönüş uçak bileti ile ödüllendirilen Ender Bayındır, rotasını Vietnam olarak belirlemişti. Uzun soluklu seyahatinin ardından Bayındır “Bundan sonra yaşantımın bir daha eskisi gibi olmayacağını nereden bilebilirdim?” diyerek başladığı seyahat yazısını ve fotoğraflarını GezginFoto’nun yeni sayısında paylaşıyor.

AKUT, 17 Ağustos depreminin yıldönümünde açtığı fotoğraf sergisinin detayları ile GezginFoto’nun ilerleyen sayfalarında yer alıyor.

Bir Kare Bir Teknik, Bir Kare Bir Hikaye ve okuyucularımızdan gelen fotoğrafların yorumlandığı 15. sayı dopdolu içeriği ile D&R, İnkilap ve Remzi Kitabevleri, Kültür Bakanlığı moboları ve tüm seçkin gazete bayilerinde…

Yazdır e-Posta