• Anasayfa
  • Haberler
  • Canon, 3. Kez Salomon Cappadocia Ultra-Trail®’ı Sponsor Olarak Destekliyor
Canon, 3. Kez Salomon Cappadocia Ultra-Trail®’ı Sponsor Olarak Destekliyor
Haberler

Canon, 3. Kez Salomon Cappadocia Ultra-Trail®’ı Sponsor Olarak Destekliyor

Türkiye’nin en önemli spor organizasyonlarından biri olan Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, 10. yılında Kapadokya’nın büyülü atmosferinde dünyanın dört bir yanından gelecek sporcuları ağırlamaya hazırlanıyor.

15 Ekim tarihlerinde 50’yi aşkın farklı ülkeden katılımla gerçekleştirilecek yarışta, Kapadokya’nın hayalle gerçeği buluşturduğu eşsiz coğrafyası altında sporcular başarıyla koşarken Canon da bu yıl 3. kez bu özel etkinliği sponsor olarak desteklemeye devam ediyor. 

2014 yılından bu yana Kapadokya’nın uçtan uca çevrelenmiş yüksek platolarında ve vadilerinde gerçekleşen Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, bu yıl 50’nin üzerinde farklı ülkeden gelecek sporculara 14-15 Ekim tarihlerinde ev sahipliği yapacak. 

Dünyada ve Türkiye’de patika koşuları arasında üst düzey yarış deneyimi yaşatmasıyla fark yaratan Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, üç farklı parkuru ve çeşitli takım oyunları ile Kapadokya’nın eşsiz doğası ve tarihinde katılan herkese benzersiz bir deneyim yaşatacak. 

Kapadokya’nın büyüleyici güzelliği altında yüksek platolar ve vadilerden geçerek gerçekleşecek bu eşsiz patika koşusu yarışında Cappadocia Ultra Trail® - CUT 119 km’lik parkurla organizasyonun ana yarışı olurken Cappadocia Medium Trail -CMT, 63 km ve Cappadocia Short Trail-CST 38 km’lik parkuruyla sporculara üst düzey bir yarış  deneyimi sunmayı vadediyor.

Kurumsal felsefesi Kyosei; “ortak fayda için birlikte yaşamak ve çalışmak” olan ve kültür, sanat ve spor faaliyetlerini desteklemenin felsefesinin özünü yansıtmak adına en değerli araç olduğuna inan Canon, geçtiğimiz iki yıldan sonra bu yıl da Cappadocia Ultra Trail’i sponsor olarak destekliyor. Tüm yarış sürecinin Canon kameralarla ölümsüzleştirilecek olmasının yanında, Canon yarış süreci boyunca da sergileyeceği ürünler ve gerçekleştireceği aktivasyonlarla alanda adından söz ettirecek. Üstelik yarışın Uçhisar’da bulunan check-point noktasına, yine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Canon adı verilecek.  

Canon Eurasia Ülke Direktörü Alexandre Emeryk; “Markamızın, işletmemizin ve sponsorluk desteklerimizin temelinde yatan Kyosei felsefemiz “ortak fayda için birlikte yaşamak ve çalışmak” kapsamında attığımız her adımın hem Canon hem de dünya için fayda sağladığına inanıyoruz. Salomon Cappadocia Ultra-Trail da spor, doğa, tarih üçlüsüne verdiği değer ile bu kapsamda attığımız adımlardan yalnızca bir tanesi. 10. yılını kutlayan bu eşsiz etkinliğin art arda 3 yıldır sponsoru olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.” diyerek duygularını paylaştı. 

Yarış süresi boyunca etkinlik alanında yer alacak standı ile görüntüleme teknolojilerine dair ürünlerini sergileyecek olan Canon’un, 2023 yılı içerisinde lansmanı yapılan ve içerik üreticilerine özel olarak tasarlanan vlog kamerası PowerShot V10’un yanı sıra yeni konsept ürünlerinden PowerShot ZOOM stantta yerini alacak.

Ayrıca kompakt yapısıyla beğeni toplayan fotoğraf yazıcıları Selphy CP1500, QX10 ve Zoemini S2 Canon standında katılımcılarla buluşturulurken EOS R sisteminin 5. yılını kutlamak üzere bu sene lansmanı yapılan giriş seviyesi aynasız fotoğraf makinesi EOS R100 ve profesyonel fotoğrafçılara hitap eden en gelişmiş aynasız fotoğraf makinesi olan EOS R3 de etkinlik boyunca katılımcıların keşif ve deneyimine sunulacak. 

Etiketler: etkinlikler, spor, yarışma, fotoğraf

Yazdır e-Posta