ViewSonic, iF Design Award 2023'ten 3 Ödülle Döndü
Haberler

ViewSonic, iF Design Award 2023'ten 3 Ödülle Döndü

M1 Pro akıllı LED taşınabilir projeksiyon cihazı, çok işlevli sunum cihazı VB-PEN-007 ve VX1655-4K-OLED 15,6-inç taşınabilir ekranı iF Design Award 2023’te ödüle layık görüldü. 

Özel patentli 3'ü 1 arada akıllı standı sayesinde mekândan bağımsız eğlence imkânı sunan M1 Pro akıllı LED taşınabilir projeksiyon cihazı, kullanıcı dostu tasarımıyla benzersiz bir deneyim sunuyor. Tüm ekranlarda sunum yapmayı kolaylaştıran VB-PEN-007, verimlilik ve esneklikte sınır tanımıyor. Çalışanlar, oyun tutkunları, öğrenciler ve film severlerle çözüm ortaklığı kuran VX1655-4K-OLED 15,6-inç taşınabilir ekran ise hem eğlence hem de işi tek üründe buluşturuyor. 

Küresel ölçekte en iyi tasarlanan yenilikçi ürünlerin ödüllendirildiği iF Design Award 2023’ten ödüllerle dönmenin onurunu yaşadıklarını kaydeden ViewSonic COO'su Bonny Cheng, "iF Design Award 2023’ten ödül kazanan ürünlerimizle müşterilerin beklentilerini karşılamakla kalmayıp, onları olağanüstü bir kullanıcı deneyimiyle tanıştırıyoruz. Pazara daha fazla çığır açan tasarımlar kazandırmak ve geliştirdiğimiz çözümlerimizle teknoloji ekosisteminin gelişimini görsel deneyimle mükemmelleştirmek için çalışmalarımızı soluksuz sürdürüyoruz” dedi. 

Patentli 3'ü 1 arada akıllı standı ile eğlence her yerde!

M1 Pro akıllı LED taşınabilir projeksiyon cihazının patentli 3'ü 1 arada akıllı standı, özelleştirilmiş 360 derece projeksiyon açıları sağlarken, lens kapağı ve güç kombinasyonu görevi görüyor. Yalnızca 950 gr ağırlığındaki avuç içi boyutu, hafif tasarımı sayesinde kolayca taşınarak her yerde tavizsiz bir eğlence deneyimi yaşatıyor. Otomatik dikey köşe düzeltme özelliği ve dört köşe ayarıyla her açıdan gerçekçi renkler sunan 720p HD çözünürlüğüyle parlak bir 100 inç görüntü yansıtıyor. 

Kullanıcı deneyimini mükemmelliğin penceresinden tanımlıyor

Dahili özelleştirilmiş Harman Kardon hoparlörleriyle benzersiz bir ses sistemine sahip olan M1 Pro, kullanıcı deneyimini daha da keyifli hale getiriyor. Şık metalik görünümüne yumuşak bir dokunuş veren yüzeyindeki ağ file dokusunun yanı sıra, kolay güç ve ses ayarı sağlayan sezgisel dokunmatik yüzeyi ile kullanıcı deneyimini mükemmelliğin penceresinden tanımlıyor.

VB-PEN-007 ile sunum yapmak artık çok kolay

Tüm ekranlarla sunum yapmayı çok kolay hale getiren birçok özelliğe sahip olan VB-PEN-007, iş ve eğitim yaşamında baş köşeye oturuyor. Pasif bir ekran kalemi ve hava faresinin birleşimi, kullanıcıların sunum yaparken aynı anda slayt üzerinde değişiklik yapmasına olanak tanıyor. Kullanıcıların ekrana hakimiyetini artıran ve not almayı kolaylaştıran yönüyle verimlilik ve esnekliği artırıyor. 

Sorunsuz ve çözüm odaklı bir kullanıcı deneyimi

Ergonomik tasarımı, uzun süreli kullanımlarda bile kullanıcı rahatlığı sağlarken, uzun pil ömrü sayesinde performansını düşürmeden uzun saatler boyunca çalışabiliyor. Cihaza entegre edilen sunum kalemiyle de sorunsuz ve çözüm odaklı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 

Hem eğlence hem iş amaçlı kullanıma uygun

Hem eğlence hem de iş amaçlı kullanım için tasarlanan ViewSonic VX1655-4K-OLED 15,6-inç taşınabilir ekran, ofis çalışanları, öğrenciler, oyun tutkunları ve film severler için mükemmel bir çözüm sunuyor. Yalnızca 4,5 mm kalınlığında ultra ince, kompakt ve taşınabilir tasarımında, kullanım kolaylığı ve kolay taşınabilme avantajını buluşturuyor. Minimalist ayak izine rağmen, katlanabilir standına birden fazla arayüz entegre ederek ısı dağılımı, ekran desteği ve arayüzlerin işlevlerini bir araya getiriyor. Zarif tasarımı, ultra ince boyutuna karşılık çok yönlü fonksiyonlarıyla her türlü kullanımda optimum mükemmellik sağlıyor. 

Kullanıcı dostu ve yenilikçi yaklaşımını ödüllerle tescilliyor

Görsel ekranlarda 35 yılı aşkın uzmanlığı, yenilikçi ve vizyoner yapısıyla geliştirdiği tasarımlarıyla büyük beğeni toplayan ViewSonic, iF Design Award’dan aldığı ödüllerle kullanıcı dostu ve yenilikçi yaklaşımını tescilliyor. ViewSonic, iF Design Award’dan X1000-4K Ultra Kısa Yansıtma Açılı Akıllı LED Soundbar Projeksiyon, M1 Taşınabilir LED Projeksiyon, X10-4K, X11-4K Akıllı LED Projeksiyon, M1 mini LED Cep Projeksiyon cihazları ile VP2776 ColorPro profesyonel monitör ve VX85 serisi monitörü ile ödüllere layık görülmüştü.

Yazdır e-Posta