Kompakt ve Dayanıklı OM-5 ile Hikayenizi Anlatın
Haberler

Kompakt ve Dayanıklı OM-5 ile Hikayenizi Anlatın

OM Digital Solutions Corporation, büyük ve küçük maceralar için mükemmel bir arkadaş olan OM SYSTEM OM-5'i duyurdu.

OM-5, yerel mikro gezilerden uzak uçuş konumlarındaki heyecan verici keşiflere kadar, OM SYSTEM ürün yelpazesine çok yönlü bir ektir.

Bu tam özellikli Micro Four Thirds Sistemi standart değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi, dayanıklı toza ve su sıçramasına dayanıklı performansa sahiptir ve -10°C'ye kadar donmaya karşı koruma ile aksiyon dolu bir yaşam tarzına sahip olanlar için idealdir ve diğer birçok fotoğraf makinesinin yapamayacağı zorlu ortamlarda endişesiz fotoğraf çekmeye olanak tanır. dayanmak Bu güçlü, ancak taşınabilir kamera gövdesi, 50MP Elde Yüksek Çözünürlüklü Çekim ve Canlı ND gibi hesaplamalı
fotoğrafçılık özelliklerinin yanı sıra akıllı telefonlarda dikey video oynatma desteği de dahil olmak üzere yaratıcı çekime daha fazla ilham vermek için genişletilmiş özelliklerle donatılmıştır. Kompakt, hafif M.Zuiko Dijital lenslerle birleştirilen güçlü gövde içi 5 eksenli görüntü sabitleme, son derece mobil değiştirilebilir lensli bir
kamerada olağanüstü görüntü kalitesi sunarak onu en üst düzey macera kamerası haline getirir. OM-5 her zaman, her yerde, her ortamda çarpıcı görüntüler yakalamaya hazır.

OM SYSTEM OM-5 ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

  • Kompakt ve hafif kamera gövdesi, IP531 toz ve su sıçramasına karşı dayanıklılık standardını karşılar
  • -10°C'ye kadar donmaya dayanıklı
  • Gövde içi 5 Eksenli görüntü sabitleyici aracılığıyla 7,5 EV'ye kadar adım görüntü sabitleme
  • Süre Sınırsız Yüksek kaliteli ve dikey video kaydı (4K 30p)
  • OM-Log Desteği
  • TruePic IX Görüntü işlemcisi

Hesaplamalı Fotoğrafçılık Özellikleri:
- 50MP El Tipi Yüksek Çözünürlüklü Mod
- Canlı ND
- PRO Çekim modu
- Odak istifleme
- Canlı Kompozit
- Yıldızlı Gökyüzü

  • AF121 noktalı tüm çapraz tip çip üzerinde Faz Algılamalı AF
  • Ağırlık: 366g (yalnızca gövde)

OM SYSTEM OM-5 ANA ÖZELLİKLERİ VE TEKNOLOJİ DETAYLARI
5 eksenli görüntü sabitleme özelliğine sahip kompakt, hafif gövde OM SYSTEM OM-5, 5 eksenli Görüntü Sabitleme özelliğini 125,3 x 85,2 x 49,7 mm (WHD) ölçülerinde ve 366 g ağırlığında (yalnızca kamera gövdesi) kompakt bir gövdede bir araya getirir. 6,5'e kadar deklanşör hızı adımına* kadar görüntü sabitleme sağlar; bu, uyumlu bir lens* ile birleştirildiğinde 5 eksenli senkronizasyon IS sayesinde 7,5 adıma* genişler. Güçlü görüntü sabitleme özelliği, tripodun kullanılamadığı alanlarda yavaş deklanşör hızı efektleriyle çekim yapılmasını sağlayarak, seyahat sırasında fotoğraf fırsatları için mükemmel bir arkadaştır. Ünlü 20,37 milyon etkin piksel5 Live MOS sensörünün ve yüksek performanslı TruePic IX görüntü işleme motorunun dahil edilmesi sayesinde bu model, yüksek hassasiyet ayarlarında bile minimum gürültü ve yüksek görüntü kalitesi ile görüntülerde doğal geçişler sağlar. OM-5, çerçevelemede daha fazla özgürlük ve yüksek hassasiyetli odaklama için çerçeve boyunca çeşitli konumlara odaklanmak için 121 noktalı tamamı çapraz tipte Çip Üzerinde Faz Algılamalı AF sensörü ile donatılmıştır. Starry Sky AF, daha önce zor kabul edilen kolay astrofotografi için yüksek hassasiyetli otomatik odaklama sağlar.


IP53 Koruma Sınıfı Hava Sızdırmazlığı

OM SYSTEM OM-5, -10°C'ye kadar donmaya karşı korumalı IP531 koruma sınıfı toz geçirmez ve su sıçramasına dayanıklı performans, OM SYSTEM OM-1 amiral gemisi modeliyle aynı yüksek düzeyde hava koşullarına dayanıklılık sağlayan baştan sona sızdırmazlık ile donatılmıştır. Bu tasarım sayesinde kullanıcılar, ani yağmur, kar veya su damlacıkları nedeniyle ekipmanlarını mahvetme endişesi duymadan, zorlu koşullarda bile fotoğraf fırsatlarına odaklanabiliyor. Fotoğraf makinesi ayrıca, lens değiştirirken görüntü sensöründeki toz ve kirle ilgili sorunları önemli ölçüde azaltan SSWF (Süpersonik Dalga Filtresi) ile donatılmıştır; bu, bu modeli aktif çekim için mükemmel bir model ve açık havada lens değiştirmesi gerekenler için gönül rahatlığı sağlar. . Bu modelde kompakt BLS-50 pil kullanılmaktadır ve birlikte verilen USB-AC adaptörü pili kamerada şarj etmek için kullanılabilir. Çok yönlü hesaplamalı fotoğrafçılık Hesaplamalı fotoğrafçılık özellikleri, kullanıcıların genellikle özel ekipman veya görüntü düzenleme yazılımı gerektiren fotoğrafları kolayca çekmesine olanak tanır. OM SYSTEM OM-5, Yüksek Çözünürlüklü Çekim ve Canlı ND gibi yaratıcı çekim için daha fazla ilham sağlayan kullanışlı, çok yönlü hesaplamalı fotoğrafçılık özellikleriyle doludur.

  • Yüksek Çözünürlük Çekim

 Bu model, yaklaşık 50 Megapiksel yüksek çözünürlüklü görüntüler oluşturmak için birden fazla görüntüyü birleştiren Elde Taşınabilir Yüksek Çözünürlüklü Çekimi destekler. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, yüksek çözünürlüklü görüntüler çekerken neredeyse her açıdan elde çekimin keyfini çıkarabilirler. Birden çok görüntüyü birleştirmek yalnızca çözünürlüğü iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda gürültüyü de en aza indirir. 

  • Live ND

ND16'ya (4 deklanşör hızı adımı) kadar ND filtresi kullananlar gibi yavaş deklanşör hızı efektleri elde edin. Bu özellik, bir ND filtresini barındıramayan ultra geniş açılı lenslerde bile yavaş deklanşör hızı efektleri sağlar ve efektler, vizör kullanılarak fotoğraf çekilmeden önce veya LV Simülasyonu etkinleştirildiğinde LCD monitörde
görüntülenebilir

  • Pro Capture

Pro Capture, deklanşöre yarım basıldığında kayda başlar ve deklanşöre tam basıldığı andan başlayarak önceki kareleri kaydederek, kullanıcıların insan tepkisi ve kamera çalışma gecikmesi nedeniyle anları kaçırmamasını sağlar. 30 fps'ye kadar (AF/AE kilitli) yüksek hızlı ardışık çekim ile 14 adede kadar önceki kare yakalanabilir.

  • Odak İstifleme

Odak İstifleme*, farklı odak konumlarında sekiz çekim yapar ve otomatik olarak tek bir görüntü oluşturur; böylece kullanıcılar, özneyle eşleşen alan derinliği üzerinde kontrol için diyaframı aşırı derecede kısmadan arka plan bulanıklaştırma efektlerini kullanabilir. Bu özellik makro çekim için kullanışlıdır..

  • Canlı Kompozit

Bu özellikle, kullanıcılar, örneğin yıldızlı bir gökyüzüne karşı bir şehri çekerken olduğu gibi, pozlama kontrolünün zor olduğu durumlarda bile Canlı Görünüm ekranında oluşturulan görüntüyü izlerken güzel, çeşitli çekimler yapabilirler.

  • Keystone Telafisi

Tıpkı kaydırmalı bir lensle çekim yapıyormuş gibi, kullanıcılar, dikey/yatay eşzamanlı yamuk dengeleme ve perspektif geliştirmeyi kullanırken Canlı Görünüm ekranında efektleri görüntüleyebilir.

Diğer özellikler arasında Canlı Ampul, Aralıklı Çekim/Hızlandırılmış Film, Odak Basamaklama, HDR, Renk Oluşturucu, Sanat Filtresi ve Balık Gözü Telafisi bulunur.


Yüksek Kaliteli 4K Elde Tutulan Video Kaydı ve Dikey Video

OM SYSTEM OM-5'teki güçlü gövde içi 5 eksenli görüntü sabitleme, video kaydıyla da uyumludur. Özel video elektronik stabilizasyonu ile birleştirildiğinde, zaman sınırı olmaksızın sabit, elde tutulan 4K kayıt sağlar. Kamera, videoların özelliklerine uyan düzgün odaklama sağlamak için video odaklama kontrolü için Çip Üzerinde Faz Algılamalı AF sensör bilgilerini kullanır. OM-Log, kullanıcıların çekimleri aşırı veya düşük pozlama olmadan vurgulamaları ve gölgeleri yakalamasına olanak tanıyan renk derecelendirmesi sayesinde düzenleme konusunda daha fazla özgürlük için desteklenir. Bu modelde dikey video da desteklenmektedir; Dikey yönde kameraya kaydedilen videolar, dikey dosyalar olarak kaydedilerek, özel düzenleme yazılımına ihtiyaç duymadan sosyal medyada kolayca paylaşılabilir. Kullanıcılar ayrıca videoları kaydederken yüksek kaliteli ses yakalamak için yüksek çözünürlüklü LS-P5 doğrusal PCM kaydediciyi bağlayabilir ve videoları düzenlerken kolay ses verisi senkronizasyonu için Slate Tone özelliği mevcuttur.


Diğer Özellikler

-Sadece USB aracılığıyla bir bilgisayara bağlayarak yüksek kaliteli bir web kamerası olarak kullanım için UVC (USB Video Sınıfı)/UAC'yi (USB Ses Sınıfı) destekler.

-11 dikey ve 11 yatay noktadan herhangi bir tek sayıda nokta seçimi ile öznenin hareketine ve konumuna bağlı olarak AF alanları üzerinde özgürlük sunan AF Hedef modu ile donatılmıştır. Dikey ve yatay AF alanı hareket adımlarının üç seviyesinden birini seçin.
-Aralıklı çekim sırasında kareler arasındaki pozlamadaki ani değişikliklerle başa çıkmak için poz eşitleme işlemiyle donatılmıştır.

Ayrı Olarak Temin Edilebilen Aksesuarlar

ECG-5 Harici Tutma Yeri (şu anda mevcuttur), kameraya takıldığında daha iyi bir tutuş ve kontroller sunan bir deklanşör ve Kontrol Kadranı ile donatılmıştır. RM-WR1 Kablosuz Uzaktan Kumanda (şu anda mevcuttur) uzaktan çekime olanak tanır ve IP57 koruma sınıfında toza ve su sıçramasına dayanıklı performansa sahiptir*. Ayrıca, video kaydını başlatmak ve durdurmak için kullanılabilen, iletişim için Bluetooth® Low Energy kullanan enerji tasarruflu bir tasarıma sahiptir. Bu aksesuar, birlikte verilen kabloyla bağlandığında kablolu uzaktan kumanda olarak da kullanılabilir.

Fotoğraf ve Düzenleme Desteği

OM Image Share (OI.Share) akıllı telefon uygulaması, Wi-Fi aracılığıyla kameraya bağlanmak, çekim verilerini aktarmak ve uzaktan işlem gerçekleştirmek için kullanılır. Konum bilgisi bir akıllı telefondan alınır ve ardından akıllı telefonla Bluetooth® Low Energy bağlantısı kullanılarak kaydedilen görüntülere gömülür.
Wireless Release'de, dokunma işlemlerine ek olarak artık sesle kontrol işlemleri de mevcut.

Detaylı Bilgi İçin:
OM System Türkiye
https://omsystem-tr.com

Etiketler: fotoğraf, kamera, temel fotoğrafçılık, ileri fotoğrafçılık

Yazdır e-Posta