Siena Photo Awards 2022
Haberler

Siena Photo Awards 2022

Dünyanın en önemli fotoğrafçılık organizasyonlarından biri haline gelen Siena Photo Awards, 1 Ekim Cumartesi günü Teatro dei Rinnovati'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Kadir Civici

Türk kadın fotoğrafçı KDeniz Kalaycı “Büyüleyici Yüzler ve Karakterler'' kategorisinde 3.lük ödülüne layık görüldü. Yine aynı kategoride bulunan fotoğrafı ile Kadir Civici ''olağanüstü sanat eserleri ödülü''ne sahip oldu. 

Mustafa Kılıç

''Yolculuklar ve Maceralar'' kategorisinde Mustafa Kılıç ve Ahmet Fatih Sönmez'e ''olağanüstü sanat eserlerleri ödülü'' verildi.

Ahmet Fatih Sönmez

7 yıldır düzenlenen ve 200'e  yakın ülkeden 55 bine yakın fotoğrafın katıldığı dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan SIPA, İtalyanın Siena şehrinde gerçekleşti.

K.Deniz Kalaycı dünyayı sarsan Covid-19 pandemisinin etkisini gösterdiği dönemde çektiği ve yaşanılan durumu özetleyen “Sarılma” isimli fotoğrafıyla jürinin takdirini topladı.

Deniz Kalaycı

''Drone'' kategorisinde İsmail Serhat Şahin ve Ümit Bektaş ''övgü ödülü''nün sahibi olmuşlardır.

İsmail Serhat Şahin

Ümit Bektaş

Diğer kategorileri ve ödül alan fotoğrafları incelemek için Gallery 2022 | Siena International Photo Awards (sipacontest.com) adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: sanat, etkinlikler, fotoğraf

Yazdır e-Posta