• Anasayfa
  • Haberler
  • Paris Photo 2022 Fotoğraf Fuarı 10-13 Kasım'da Grand Palais Éphémère'de
Paris Photo 2022 Fotoğraf Fuarı 10-13 Kasım'da Grand Palais Éphémère'de
Haberler

Paris Photo 2022 Fotoğraf Fuarı 10-13 Kasım'da Grand Palais Éphémère'de

Fotoğraf alanındaki en büyük uluslararası fuar olma niteliği taşıyan Paris Photo, bu yıl 10-13 Kasım’da Paris'in kalbindeki Grand Palais Éphémère'de gerçekleşecek.

Bu yıl 25.’si düzenlenen Paris Photo, yüzlerce sanatçıdan galeri sahiplerine, onlarca yayıncıya ve binlerce fotoğraf severe yine ev sahipliği yapacak. 31 ülkeden 181 katılımcı ile gerçekleşmesi beklenen fuarda, 18’i yeni olmak üzere 134 galeri sanat eserlerini sergileyecek. Bu büyük etkinlikte ülkemizden Martch Art Project ve Zilberman sanat galerileri de yer alacak.

Etkinlik boyunca, sanatçıların çalışmalarını anlatacağı solo ve duo (ikili) gösterilere yer verilecek. Duyurusu yapılan grup gösterilerinde ise ADN (Barselona); kadınlık ve medya üzerinden felaket ve protesto ikonografisini gözler önüne serecek. Karsten Greve (Paris), üç fotoğraf ustası Eugene Atget, Brassai ve Edward Steichen’ı izlememize imkân tanıyacak. Magnum (Paris) ise Martin Parr küratörlüğünde açacağı sergisiyle, ajansın kuruluşunun 75. yıldönümünü kutlayacak.

Mekân: Grand Palais Ephémère

Place Joffre, 75007 Paris Fransa

Biletler: Eylül ayından itibaren www.parisphoto.com adresinden satın alınabilir.

Ziyaretçi Giriş Ücretleri: https://www.parisphoto.com/en-gb/info.html

Etiketler: kültür, sanat, etkinlikler, fotoğraf

Yazdır e-Posta