• Anasayfa
  • Haberler
  • En Keyifli Anları Ölümsüzleştirmek İçin Kahramanımız Babalara Fujifilm instax Fotoğraf Makinesi Hediye Edin
En Keyifli Anları Ölümsüzleştirmek İçin Kahramanımız Babalara Fujifilm instax Fotoğraf Makinesi Hediye Edin
Haberler

En Keyifli Anları Ölümsüzleştirmek İçin Kahramanımız Babalara Fujifilm instax Fotoğraf Makinesi Hediye Edin

Fujifilm, Babalar Günü‘nde hediyesiyle fark yaratmak isteyenlere birbirinden  farklı özelliklere sahip instax fotoğraf makinelerini öneriyor. Fotoğraf çekmenin keyfini artıran eğlenceli instax’lar, her koşulda yanımızda olan babalarımız ile en özel anlarımızı ölümsüzleştirmek için unutulmaz bir Babalar Günü hediyesi oluyor.

Fujifilm, Babalar Günü hediyesini unutulmaz kılmak isteyenlere instax fotoğraf makinelerini öneriyor. Üstelik instax fotoğraf makineleri Babalar Günü’ne özel yüzde 10 indirimle kullanıcılarla buluşacak. Özel anların ölümsüzleştirmesi için eğlenceli bir hediye seçeneği olan instax’lar farklı zevklere ve ihtiyaçlara sahip babalar için şu makineleri sunuyor:

Klasik Seven Babalar için instax Mini 90

Klasik dizaynıyla beğeni kazanan instax mini 90, birçok gelişmiş özelliği kullanıcısıyla buluşturuyor.  Işığın yaratıcı bir şekilde yakalanmasıyla uzun pozlama ve çifte pozlama yapabilmeye olanak tanıyan instax Mini 90, makro modu ve yüksek performanslı flaşıyla da fark yaratıyor. Babanız için hem yaratıcı hem de klasik bir makine arayışındaysanız instax mini 90 tam da size göre.

Babanız için instax Mini‘lerin En Yenisini Tercih Edin

instax'ın renkli dünyasının amiral gemisi olan instax Mini 11, diğer serilere nazaran otomatik pozlama ayarıyla farklılaşıyor. Objektifte yer alan ışık sensörü, ışığı otomatik algılayarak müdahaleye gerek duyulmaksızın çekim modunu kendisi belirliyor. Otomatik pozlamayla beraber babanıza düşen, fiziksel koşulları düşünmeden fotoğraf çekmenin tadını çıkarmak…

Ses İle Görüntüyü Birleştiren Teknoloji

instax Mini LiPlay ile çektiğiniz veya akıllı telefonunuzda bulunan fotoğrafları altı keyifli filtre ve 30 farklı çerçeve ekleyerek, anında karta basılı olarak alabilmenize olanak sağlıyor. Üstelik tüm fotoğrafları basma zorunluluğu olmadan, dilediğiniz fotoğrafları bastırmanız da mümkün kılan instax serisinin en küçük ve hafif modeli olan instax Mini LiPlay’in özellikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Sahip olduğu mikrofon sayesinde 12 saniyelik ses kaydı almanızı sağlayan instax Mini LiPlay, babanızla geçirdiğiniz anı sadece görüntülemekle kalmıyor fotoğraflarınıza hayat da veriyor. 

Değerli Anları Daha Geniş Açıdan Çekmek için

Retro sever babalar için ideal  bir hediye seçeneği olan instax Wide 300, ailenizin ve sevdiklerinizin dahil olacağı geniş fotoğrafları daha eğlenceli hale getiriyor. Herkesin yüz ifadesini net bir şekilde görülebilmek için tasarlanan instax Wide 300 ile babanızı mutlu edebilir, tüm ailenin gülümsemesini yakalayabilirsiniz. 

 Kompakt Yazılar İle Baskı İşleri Artık Çok Kolay

Fotoğraflara eğlenceli baskı modlarıyla hayat veren instax Mini Link Yazıcı ile fotoğraf çıktısı almak için yapmanız gereken tek şey; yazıcıyı sallamak ve instax mini film! Fotoğrafınız, akıllı telefonunuzdan gönderildikten sonra sadece 12 saniyede basılıyor. Şarj tam doluyken yaklaşık 100 fotoğrafı kesintisiz olarak bastırabilirsiniz.

Akıllı telefonunuzdan üstün kaliteli ve yüksek hızlı kare baskılar almaya olanak tanıyan instax Share SP-3 SQ ise fotoğraflar için ideal yüksek tanımlı ve yüksek kaliteli görüntüler sunuyor. 600 x 800 / 800 x 800 noktalı ve 318 dpi değerinde baskı pikselleriyle elde edilen yüksek çözünürlük, tam uzunluktaki portrelerin yüz ifadelerini, karakterleri, malzemeleri, vb. nesnelerdeki renk geçişlerini ayrıntılarıyla gösteriyor.

Bu babalar gününde kahramanımız babalarımız için seçeceğiniz birbirinden güzel makineler, Fujifilm instax online satış noktalarında noktalarında sizi  bekliyor. Ayrıca Babalar Günü’ne özel https://www.instax.com.tr/üzerinden yapacağınız instax alışverişleriniz yüzde 10 indirimli olacak. 

instax Mini LiPlay

Fujifilm Türkiye Hakkında

Fujifilm, Türkiye’deki faaliyetlerini 2012 yılından bu yana Fujifilm Dış Ticaret A.Ş. olarak sürdürüyor. Şirket, Türkiye’de medikal sistemler, grafik sistemler, endüstriyel ürünler, dijital kamera ve fotoğraf baskı ürünleri alanında aktif olarak hizmet veriyor. Dünya genelindeki altıncı inovasyon merkezini 2017 yılında İstanbul’da açan Fujifilm Türkiye, faaliyette olduğu alanlardaki tüm ürünleri ise Fujifilm Technology Center’da sergiliyor. Fujifilm’in bu iki merkezi, yakın coğrafyada 50 ülkeye hizmet veriyor. 

Etiketler: fotoğraf

Yazdır e-Posta