Nikon'dan Babalar Günü Hediye Alternatifleri
Haberler

Nikon'dan Babalar Günü Hediye Alternatifleri

Nikon, birbirinden keyifli hediye seçenekleriyle babalarının yüzlerini güldürmek isteyenlerin yardımına koşuyor. Fotoğraf makineleri, dürbünler, objektifler ve fotoğraf aksesuarlarından oluşan geniş ürün yelpazesine sahip olan Nikon’da herkesi mutlu edecek hediye seçenekleri yer alıyor.

Üstün Optik Performans ve Geniş Görüş Alanı ile Nikon Aculon 10x42

Doğa sporlarını seven babalar için vazgeçilmez bir arkadaş olan dürbünler, babalar gününde iyi bir alternatif… Görüntüleme ürünlerinde başarılara imza atan Nikon’un, 10x42 dürbün modeli, son derece parlak görüntüler elde etmeyi sağlıyor. Büyük objektif çapı ve çok katmanlı objektif yapısıyla ile daha parlak ve geniş bir görüş alanı sağlayan Nikon Aculon 10x42, objektifin tüm yüzeyi boyunca yer alan asferik göz mercekleri ile bozulmayan görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Keyifli bir seyir sunan Nikon Aculon 10x42, kauçuk koruyucusu ile darbeye dayanıklılık, sağlam ve rahat tutuş imkanlarını sağlayarak sportif, doğa tutkunu babaları tehlikelerden korurken, doğanın güzelliklerini de ayaklarına getiriyor.

Nikon Aculon 10x42 Fiyatı: 2.000 TL

 

İkonik Tasarımı ve Üstün Görüntüleme Kabiliyetiyle Fotoğrafçı Babaların Gözdesi: Nikon Z fc

Fotoğraf tutkunu bir babaya sahipseniz babalar gününde alınabilecek en değerli hediye de fotoğraf makinesi oluyor… Nikon’un ikonik miras kullanılarak geliştirdiği Z fc, gelişmiş özellikleri ve retro tasarımıyla öne çıkarken tarz sahibi babalar, iyi fotoğraflar elde ederken aynı zamanda yeni bir aksesuara sahip olmuş olacak. 1982’de piyasaya sürülen ve Nikon tarihinde kült modellerden biri olarak öne çıkan ikonik Nikon FM2 SLR film fotoğraf makinesinden ilham alınarak tasarlanan Z fc, kompakt ve hafif gövdesi, üstün çalışma ve işleme kabiliyetiyle kullanımı kolaylaştırıyor. 

Nikon Z fc 16-50mm – 23.777 TL

 Daha fazla bilgi için, ziyaret edin:

Web sitesi: www.nikon.com.tr – www.karacasulu.com

Facebook: https://www.facebook.com/karfkaracasulu

Instagram: https://www.instagram.com/karfokaracasulu/

                    https://www.instagram.com/nikon_turkiye/

 

Etiketler: fotoğraf

Yazdır e-Posta