DJI'dan Teknoloji Meraklısı Babaları Mutlu Edecek Hediyeler
Haberler

DJI'dan Teknoloji Meraklısı Babaları Mutlu Edecek Hediyeler

Teknoloji ve macera tutkunu babalar için, aksiyon kamerasından drone’a ve el kamerasına kadar birbirinden keyifli hediye alternatifleri DJI’da..

Gökyüzüne Kanat Açmak İsteyen Babalar İçin: DJI Mini SE

DJI’ın kompakt ama güçlü drone modeli Mini SE ile babalar mükemmel bir yaratıcı arkadaşa sahip oluyor. Gidilen her yerde çantada taşınabilme kolaylığıyla bütün anlarda uçuş imkanı sunan DJI Mini SE, 249 gram’dan daha az hafifliğiyle, ortalama bir akıllı telefon kadar yer kaplıyor. DJI Mini SE, hafifliği ve teknolojisi sayesinde, üstün kamera kararlılığı ve net görüntüler ile çekim keyfini zirveye taşırken basitleştirilmiş uçuş deneyimiyle keyifli anlar yaşatıyor. Kalıpların dışında çekimler yapmak için üretilen DJI Mini SE ile en güzel anılar gökyüzünden kaydediliyor.

DJI Mini SE Combo Fiyatı: 8.599 TL

Maceraperest Babaların En Yakın Arkadaşı: DJI Action 2

DJI’ın şimdiye kadarki en güçlü aksiyon kamerası Action 2, yenilikçi tasarımıyla babaların her macerasına eşlik ediyor. Hafif alüminyum alaşımlı gövdesi, şık, minimalist bir görünümü ile pürüzsüz ve sağlam bir yapıya sahip olan DJI Action 2, zengin ayrıntılarıyla şaşırtıcı derecede pürüzsüz görüntüler kaydediyor. DJI Action 2’nin yenilikçi manyetik kilitleme tasarımı, aksesuarları hızlı ve güvenli bir şekilde değiştirmeye olanak tanıyor. Su sporlarını, doğa yürüyüşlerini, motocross etkinliklerini, safarileri seven babaların keyifle kullanabileceği DJI Action 2, giyilebilirlik özelliği ile bir kameradan fazlasını sunuyor. Anı yaşarken kaydetme imkanı sunan DJI Action 2, babalar günü için vazgeçilmez bir hediye alternatifi…

DJI Action 2 Güç Modülü Combo Fiyatı: 8.099 TL

DJI Action 2 Çift Ekranlı Combo Fiyatı: 10.599 TL

Gezgin Babalara En Uygun Hediye Alternatifi: DJI Pocket 2

Keskin fotoğraflar ve kusursuz videolar çekmek için gerekli tüm özelliklere sahip olan DJI Pocket 2, seyahat etmeyi seven tüm babalar için keyifli bir hediye alternatifi... Tek elle bile unutulmaz anları yakalamaya olanak tanıyan, fonksiyonel kullanımı ile öne çıkan DJI Pocket 2, elde, çantada veya cepte istenilen her yere götürülebiliyor. DJI Pocket 2 ile hayatın hızını kaçırmadan bir saniyede fotoğraf veya video çekilebiliyor. Sahip olduğu 3 eksenli gimbal sayesinde DJI Pocket 2, hareket halindeyken sorunsuz video için kamerayı dengeliyor ve elde yapılan uzun pozlamalı çekimler gibi yaratıcı fotoğraflar için de harika bir alan yaratıyor. Küçük ve taşınabilir boyutuyla DJI Pocket 2, en güzel anıları ölümsüzleştiriyor.

DJI Pocket 2 Creator Combo Fiyatı: 9.699 TL

 

Daha fazla bilgi için, ziyaret edin:

Web sitesi: www.dji.comwww.karacasulu.com

Facebook: https://www.facebook.com/karfokaracasulu

Instagram: https://www.instagram.com/karfokaracasulu/

 

Yazdır e-Posta