Fujifilm Türkiye Üst Yönetim Değişikliği
Haberler

Fujifilm Türkiye Üst Yönetim Değişikliği

Fujifilm, Türkiye’de üst düzey bir atama gerçekleştirdi. 2019’dan bu yana başkanlık görevini üstlenen Sn. Michio Kondo’nun Nisan ayı itibarıyla Fujifilm Türkiye’deki görevinden ayrılmasıyla Fujifilm Türkiye Ülke Başkanlığı görevine Sn. Keitaro So getirildi.

 Fujifilm’in, Türkiye’deki ülke başkanı Sn. Keitaro So oldu. 2019 yılından bu yana hem Fujifilm Türkiye hem de Fujifilm Middle East kuruluşlarında başkanlık görevini üstlenen Sn. Michio Kondo, Nisan ayı itibarıyla Fujifilm Middle East kuruluşundaki görevine devam etmek üzere Fujifilm Türkiye’deki görevinden ayrıldı. Fujifilm Türkiye Ülke Başkanlığı görevine ise Fujifilm Asia Pasific’te genel müdürlük yapan Sn. Keitaro So atandı. Bu değişiklik; Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinin artan önemi neticesinde, Fujifilm’in iki ayrı bölgede iki ayrı başkanla devam etme kararının bir sonucu gerçekleşti. 

Eğitim hayatını Japonya’da tamamlayan Sn. Keitaro So, 1999 yılında Kobe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra yine aynı yıl Fujifilm’de göreve başlayan Sn. Keitaro So, o yıldan bu yana Fujifilm’in pek çok farklı bölümünde çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Sn. Keitaro So, Fujifilm Corporation, Fujifilm Axia Co, Fujifilm Imaging Co, Fujifilm Middle East kuruluşlarında görev almasının ardından, son olarak Fujifilm Asia Pasific’te Optik Cihazlar ve Elektronik Görüntüleme Bölümü Genel Müdürü olarak görev alıyordu. 

Fujifilm Türkiye Hakkında

Fujifilm, Türkiye’deki faaliyetlerini 2012 yılından bu yana Fujifilm Dış Ticaret A.Ş. olarak sürdürüyor. Şirket, Türkiye’de medikal sistemler, grafik sistemler, endüstriyel ürünler, dijital kamera ve fotoğraf baskı ürünleri alanında aktif olarak hizmet veriyor. Dünya genelindeki altıncı inovasyon merkezini 2017 yılında İstanbul’da açan Fujifilm Türkiye, faaliyette olduğu alanlardaki tüm ürünleri ise Fujifilm Technology Center’da sergiliyor. Fujifilm’in bu iki merkezi, yakın coğrafyada 50 ülkeye hizmet veriyor. 

Yazdır e-Posta