realme, 9 Pro Serisini Tanıtıyor
Haberler

realme, 9 Pro Serisini Tanıtıyor

realme'nin yeni yılda ilk ürünü olan realme 9 Pro+, kendi segmentinde ilk Sony IMX766 OIS kamerasıyla geliyor.

Bununla birlikte cihaz sahip olduğu; Dolby Atmos özellikli çift stereo hoparlörü, göz kamaştıran Light Shift tasarımı, yüksek yenileme hızına sahip Ultra Smooth Ekranı ve Dimensity™ 920 5G işlemcisiyle bekleyenleri ile kavuşacak. realme 9 Pro Serisi’nin iki üyesi; 9 pro ve 9 pro+ , Android 12 tabanlı realme UI 3.0 sistemi ile donatılmıştır ve her iki cihaz da 8GB+128GB depolama türüne sahiptir.

Amiral Gemisi Kamerasıyla Gelen İlk Orta-Segment Akıllı Telefon

 Orta segment sınıfına mensup olan realme 9 Pro+, sınıfının en iyi kamerasını benimsiyor. Amiral gemisi sınıfı cihazların sahip olduğu Sony IMX766 sensörü, OIS & EIS ikili sabitleme ve Yapay Zeka Gürültü Önleme 3.0 teknolojisi tarafından desteklenen ProLight Görüntüleme Teknolojisi’ne sahip olan realme 9 pro+ , Camera Lab’in gösterdiği üzere birinci sınıf amiral gemisi telefonlarla karşılaştırılabilecek segmentte en iyi görüntü kalitesini sunuyor.

MediaTek® Dimensity™ 920 5G işlemciyi ilk kullanan akıllı telefonlar arasında bulunan realme 9 Pro+, 500,00'ın üzerinde bir kıyaslama puanı ile segmentinde en iyi performansa sahiptir. Süper AMOLED ekran ve 90 Hz’lik yüksek yenileme hızıyla, kullanıcılarına parlak renklerle birlikte kalp atış hızını algılayabilen ekran içi parmak izi sensörüyle olağanüstü pürüzsüz görüntü deneyimi sağlar. 

Üç renk çeşidiyle realme Dizayn Stüdyosu tarafından tasarlanan realme 9 Pro+, Işık Geçişi Tasarımı ile akıllı telefon endüstrisine ilham verici bir renk tasarımıyla geliyor. Dahası, Dolby Atmos özellikli çift stereo, X ekseni motorlu dokunsal motor ve 60W Süper Dart Şarjı ile realme 9 Pro+, amiral gemisi düzeyinde bir deneyim sunar.

Segmentindeki En Güçlü 5G Performansı – realme 9 Pro

Güçlü realme 9 Pro Serisi’nin standart sürümü olan realme 9 Pro, aynı zamanda segmentinde bir performans merkezidir. Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G işlemci, 13 GB'a kadar Dinamik RAM ve sıvı soğutma sistemi ile donatılan realme 9 Pro, müthiş bir performansa sahiptir. Ayrıca gelişmiş Işık Geçiş Tasarımı ve özel Sokak Modu 2.0 ile güçlü 64 MP Üçlü Kameraya sahiptir. Ayrıca 3,5 mm Yüksek Çözünürlüklü Sertifikalı Kulaklık Jakı ve Android 12 tabanlı en yeni realme UI 3.0'a sahiptir.

 realme 9 Pro Serisi Paris Moda Haftası'nda Tanıtılacak

 HELIOT EMIL, teknoloji ve modayı tek bir çatı altında birleştirerek tasarım dünyasında dalgalar yaratmayı hedefleyen realme Design Studio™'nun Konuk Tasarımcısı oldu. realme 9 PRO SERİSİ'nin Işık Geçiş Tasarımı, akıllı telefon tasarımı trendine öncülük edecek, Paris Moda Haftası ana takvimindeki ilk akıllı telefon lansmanı olacak.

realme Design Studio™, realme ürünlerinin endüstriyel ve görsel tasarımında uzmanlaşmış bağımsız bir realme tasarım ekibidir. Sektördeki ilk mobil tasarım stüdyosu olan realme Design Studio'nun önceki işbirlikçileri arasında, markayla ortaklaşa trend belirleyen yeni ürünler tasarlayarak realme'ye uzmanlıklarına katkıda bulunan Naoto Fukasawa ve Jose Levy yer alıyor. realme Design Studio'yu kurmanın amacı, realme'nin teknoloji trendlerini belirleyen marka imajını oluşturmak ve dünya çapındaki gençlere beklentileri aşan trend belirleyen ürün tasarımı ve görsel tasarım sağlamaktır.

realme Dünyanın İlk Free Fire Ortak Tasarımlı Akıllı Telefonunu Duyurdu

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan Free Fire, 2019 yılının en çok indirilen telefon oyunu oldu. Gençler tarafından oldukça sevilen Free Fire, realme ile yüksek performanslı bir 5G donanımıyla geliyor. Nisan ayında piyasaya sürülmesi beklenen Free Fire realme sürümü, sürpriz özelleştirme özellikleriyle birlikte realme 9 Pro+ ile güçlerini birleştirecek.

Online global lansmanı detaylarıyla takip edebilmek için aşağıdaki web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

YouTube : https://youtu.be/i8n0XYqm-HM 

Facebook:https://www.facebook.com/events/459104742591091/ 

Twitter:https://twitter.com/realmeglobal/status/1491321063019479047

Etiketler: akıllıtelefon, ceptelefonu

Yazdır e-Posta