Saramonic Blink900 B2 Kablosuz Mikrofon
Haberler

Saramonic Blink900 B2 Kablosuz Mikrofon

Saramonic Blink900 B2 modeli bugün itibari ile duyuruldu.

Blink900 modeli 2.4GHz kablosuz frekansını kullanmaktadır. Saramonic Blink500 Pro B2 modeli ile adından sıkça söz ettiren Saramonic markasının yeni mikrofon çeşidinde kapsül değişikliğine gidilerek eski mikrofonlara göre hassasiyet ve kalite artırıldı. Bu mikrofon sayesinde broadcast kalitesinde ses alabilmek artık mümkün. Saramonic Blink900 ile toplamda 2 kişiye kadar DSLR, aynasız fotoğraf makine, video kamera, akıllı telefon, bilgisayar ve tablet gibi teknolojik ürünler üzerinden kayıt alabilmek mümkün. Yeni geliştirilen teknoloji ile birlikte Blink900 modeli artık otomatik olarak ekran parlaklığı ve otomatik olarak gain kontrolü yapabilmektedir. Oldukça küçük bir yapıya sahip olan bu ürünün en güzel ürünlerinden birisi hafifliği, çekim kalitesi ve çekim mesafesinin artırılması. Seçilebilir 3 adet (160Hz/120Hz/80Hz) low-cut filter ile birlikte belirli frekans aralığındaki sesleri filtrelemek mümkün. Ayrıca bu esnek kayıtları yaparken kulaklık çıkışı ile beraber sesleri eş zamanlı olarak dinleme imkanınız da bulunmaktadır.

Toplamda 6 saate kadar çalışma süresi olan Blink900 B2 modelindeki harici şarj yuvası artık type-c olarak güncellendi. Bu sayede hem daha global hem de daha hızlı bir şekilde ürünü kendi kutusu dışında şarj edebileceksiniz. Yeri gelmişken Saramonic’ in Blink900 B2 modelinin yine Blink500 Pro B2 modellerinde olduğu gibi kablosuz şarj kutusu ile gelmesi ayrı bir güzellik katmış oldu ve yine pratik olduğunu kanıtladı. Blink900 modelinin eski mikrofonlara oranla çekim mesafesi 2 kat artırıldı. Artık 200 metreye kadar kesintisiz bir şekilde ses alabileceğiniz tarzda tasarlanarak rakiplerine oranla büyük bir fark atmış vaziyette. Kurulum anlamında da çok zorlanmadan saniyeler içinde ürünü hazırlayıp hemen kayda girebilirken gimbal üzerinde fazla bir ağırlık sağlamadığı için de dengeyi bozmadan mükemmel bir kayıt almanız artık çok kolay.

LCD ekranında bulunan renk farkı ve yeni gelen level metre ile ses patlamalarının ne durumda olduğunu, eksik ya da fazla gelen bir ses var ise müdahale ederek sorunu ortadan kaldırmanız gerektiğini size sunuyor. Ürün içerisinden seçilebilecek olan mono ve stereo ses çıkışı ile seçiminizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Vivid LCD ekran sayesinde artık detaylar daha canlı ve renkli gözükecek. Ayrıca Blink900 B2 içerisinden çıkan mikrofon kapsülü dışında kendisinin üzerinde de yine dahili bir mikrofonu bulunmakta. Bu sayede istendiği takdirde ister harici kablo ister cihaz üzerinden konuşma yapabilirsiniz.

Saramonic Blink900 B2 modelinin içerisinden farklı cihazlar ile kullanabileceğiniz 4 adet kablo dahili olarak gelmektedir. Bu ürünleri şu şekilde listeleyebiliriz;

  • 5mm TRS kablo (DSLR, aynasız kamera ve video kameralar için)
  • 5mm TRRS kablo (Akıllı telefonlar ve bilgisayarlar için)
  • 5mm TRS to Lightning kablo (SR-C2000 model ve iOS / Apple akıllı telefonlar ve tabletler için)
  • 5mm TRS to USB-C kablo (SR-C2001 type-c uyumlu Android cihaz ve diğer ürünler için)

Bu güzel kutu içeriği artık sizin için ekstra bir maliyete sebebiyet vermeden kullanabilmeniz için özel olarak yapılmış. Cihazın yeni kapsülü DK3G mükemmel derecede ses kalitesi sunmanın yanı sıza size daha net ve canlı bir ses kontrolü sağlamaktadır. İstenmeyen sesleri engelleyebilmek için cihaz üzerinde bulunan MUTE tuşu ile yayına giden bütün sesi kesebilirsiniz. Oldukça hafif olan gövdesi ve taşınabilir boyutları ile gimbal ve DSLR / aynasız fotoğraf makinesi üzerinde bile kullanırken size engel olmadan yuvasında durur. Transmitter (verici) üzerinde bulunan mıknatıs sayesinde daha sağlam bir şekilde yuvasına tutunabilen Saramonic Blink900 B2 2022 Şubat ayı sonlarına doğru ülkemizde olacak. Ayrıca bu ürünü şirket toplantısı, canlı yayın, vlog, gazetecilik, röportaj gibi alanlarda rahatça kullanabileceksiniz.

VERİCİ (TX) TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Wireless Teknolojisi

Digital 2.4 GHz

Kutup Deseni

Omnidirectional

Çalışma Mesafesi

200 Metreye Kadar

Frekans Aralığı

20-20KHz

SNR

> 80dB

Bit Rate

24bit

Batarya

Bütünleşik 400mAh

Çalışma Saati

6 Saate Kadar

Boyutlar

43.5 * 43.5 * 16.4mm

Ağırlık

33.6g

ALICI (RX) TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Wireless Teknolojisi

Digital 2.4 GHz

Ağırlık

35.3g

Çalışma Mesafesi

200 Metreye Kadar

Frekans Aralığı

20-20KHz

SNR

> 80dB

Bit Rate

24bit

Batarya

Bütünleşik 450mAh

Çalışma Saati

6 Saate Kadar

Boyutlar

46 * 46 * 16.4mm

BLINK900 B2 KUTU İÇERİĞİ

  • Blink900 TX Transmitter x2
  • Blink900 RX Receiver x1
  • DK3G Lavalier Mikrofon x2
  • Şarj Kutusu x1
  • 5mm TRS - TRS kablo x1
  • 5mm TRS - TRRS kablo x1
  • 5mm TRS - Lightning kablo (SR-C2000) x1
  • 5mm TRS - Type-C kablo (SR-C2001) x1
  • Bütünleşik mikrofon için windshield x2
  • Lavalier mikrofon için windscreen x2
  • USB-C şarj kablosu x1

Yazdır e-Posta