• Anasayfa
  • Haberler
  • Alarko Carrier’ın Düzenlediği “Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması” Sonuçlandı
Haberler

Alarko Carrier’ın Düzenlediği “Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması” Sonuçlandı

İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier’ın bu yıl sekizinci kez düzenlediği “Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması”nın sonuçları açıklandı. Yarışmaya, iklim değişikliğinin çarpıcı etkisini başarılı şekilde yansıtan fotoğraflarıyla, amatör ya da profesyonel olarak fotoğrafla ilgilenen herkes katıldı.

İklim değişikliğinin dünyamıza olan etkisini ortaya koyarak konuyla ilgili farkındalık yaratmayı hedefleyen yarışmanın başvuruları 11 Ağustos’ta başlayarak 11 Eylül’de son buldu.

Seçici Kurulda Birbirinden Usta Fotoğrafçılar Yer Aldı

2014 senesinden bu yana düzenlenen yarışmanın seçici kurulunda bu yıl usta fotoğrafçılar dikkat çekti. Seçici kurulda; Gazeteci ve Fotoğrafçı Adem Meleke, Belgeselci ve Foto Muhabiri Coşkun Aral, Fotoğrafçı Dilan Bozyel, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü ve Foto Muhabiri Ercan Arslan ve Fotoğrafçı Mehmet Turgut yer aldı. Ayrıca seçici kurula TEMA Vakfı Genel Müdürü Başak Yalvaç Özçağdaş, Alarko Carrier Yönetim Kurulu Başkanı Niv Garih ve Reklamcı Serdesin Ajans Başkanı Serhat Bayram da katkı sağladı.

Yarışmada dereceye giren fotoğraflar, halk oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucu belirlendi. İlk 12 sırayı alan fotoğrafın sahipleri aşağıdaki ödülleri almaya hak kazandı: 

●         Birincilik Ödülü: Toshiba Haori 13.000 Btu/h klima 

●         İkincilik Ödülü: iPhone 12 Cep Telefonu 

●         Üçüncülük Ödülü: Canon EOS M50 Mark II BK Fotoğraf Makinesi Vlogger Kit

●         Özel Ödüller: Fujifilm Instax Mini 11 Bundle Box (Seçici Kurul tarafından belirlenen; dördüncü, beşinci ve altıncı sırada yer alan üç fotoğraf sahibine)

●         Derece Ödülleri: Decathlon 500 TL’lik Hediye Çeki (Seçici Kurul tarafından belirlenen; yedinci, sekizinci, dokuzuncu, onuncu, on birinci, on ikinci sırada yer alan altı fotoğraf sahibine)

İlk 12’ye Girmeye Hak Kazananlar ve Fotoğrafları Aşağıda:

1. Ömer Faruk Güler

2. Mehtap Akbaş Çiftci

3. Fazilet Ecemiş Yılmaz

4. Alev Ünal

5. Şevki Karaca

6. Mehmet Bedir

7. Serhat Yılmazer

8. Ramazan Çırakoğlu

9. Deniz Nida Şener

10. Tahir Yangın

11. Dilek Aşkın

12. Münevver Ulusoy

 

yarisma.alarko-carrier.com.tr/kazananlar

Etiketler: yarışma, fotoğraf yarışması, fotoğraf

Yazdır e-Posta