Haberler

Kapadokya Foto Safari Ödül Töreniyle Son Buldu

Nevşehir Valiliği, Ahiler Kalkınma Ajansı ve FOTON Fotoğraf Organizasyonları Derneği tarafından düzenlenen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca da desteklenen Kapadokya Foto Safari, ödül töreniyle sona erdi.

Kapadokya’nın bilinirliğinin artırılması ve doğal güzelliklerinin tanıtılmasına yönelik 24 Eylül’de başlayan ‘Kapadokya Foto Safari’ sona erdi. Etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye girenler için düzenlenen ödül törenine, Vali İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ahiler Kalkınma  Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol ve fotoğraf sanatçıları katıldı.

 Törende konuşan Vali İnci Sezer Becel, “Bu tür fotoğraf yarışmaları ile bunca önemli zenginliğin  geleceğe aktarılması yönünde vazgeçilmez bir önem taşıdığına inanıyorum. 4 mevsimin kendine ait güzelliklerinin yaşandığı Kapadokya bölgesinde önümüzdeki yıldan itibaren Kapadokya Safari’yi uluslararası düzeyde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Daha sonra 196 katılımcının eserlerinin yarıştığı ‘Kapadokya Foto Safari’nin birincisi Çınar Yüksel'e ödülü Vali İnci Sezer Becel, ikinci Ramazan Çırakoğlu'na AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, üçüncü Fatih Mehmet Özdemir'e ise Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran tarafından verildi.

 

Foto Safari Birincisi -  Çınar Yüksel

Foto Safari İkincisi - Ramazan Çırakoğlu

Foto Safari Üçüncüsü - Fatih Mehmet Özdemir 

Mansiyon - Cafer Gezer

Mansiyon - Aygül Harmancı

Mansiyon - Filiz Çağlar

Etiketler: etkinlikler, fotoğraf yarışması, fotoğraf

Yazdır e-Posta