Haberler

DJI OM 5

Dahili uzatma çubuğu ile taşınabilir ve avuç içi boyutunda olan DJI OM 5, akıllı telefonunuzun tüm potansiyelini ortaya çıkaran çok yönlü bir arkadaştır. Kusursuz özçekimlerin, süper akıcı videoların, otomatik izlemenin ve çok daha fazlasının keyfini çıkarın.

DJI Stabilizasyon Teknolojisi

DJI OM 5, kullanıcılara kusursuz stabilizasyon ile film çekme yeteneği sunarak, görenleri hayrete düşüren pürüzsüz çekimler sağlar. OM 5’in stabilizasyonunun anahtarı, dinamik hareketler sırasında ve daha büyük akıllı telefonlar kullanırken bile telefonunuzun olması gereken yerde kalmasını sağlayan üç güçlü motordur.

 Yeni Tasarım, Daha İyi Sonuçlar

Katlanabilir ve hafif OM 5, avucunuzun içine sığacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, herhangi bir macera için kolayca yanınıza alabileceğiniz anlamına gelir.

Profesyonel Gibi Çekim Yapın

ShotGuides, ortamınızı otomatik olarak tanır ve yardımcı çekim ipuçları ve yaratıcı şablonlar önerir.Kayıttan düzenlemeye kadar bu gelişmiş yeni özellik, ilk kez kullananların bile çarpıcı sonuçlar yakalamasını sağlar.

Kadrajda Kalın

ActiveTrack 4.0 için neyi iyileştirdik? Hemen hemen her şey. Daha gelişmiş tanıma özelliklerinden daha yüksek yanıt hızına kadar, selfie modu için yeni bir otomatik yüz izleme özelliği bile var.

Her An İçin Bir Mod

Her an bir başyapıt olabilir ve DJI OM 5 ile çok çeşitli akıllı çekim modları, her şeyi yaratıcı bir şekilde yakalamaya her zaman hazır olacağınız anlamına gelir.

Ödün Vermeyen Tasarım

Hassas bir şekilde hazırlanmış 215 mm uzatma çubuğu, sorunsuz ve eşit bir şekilde uzayarak çekim yaparken daha kolay ayarlamalar ve daha yaratıcı seçenekler sunar.

Clone Me Pano

Hiç aynı anda birden fazla yerde olmak istediniz mi? Şimdi bu şansa sahipsiniz.

Yeni Tasarım, Daha İyi Sonuçlar

Katlanabilir ve hafif OM 5, avucunuzun içine sığacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, herhangi bir macera için kolayca yanınıza alabileceğiniz anlamına gelir.

Dolgu Işıklı Telefon Tutucusu

Çoklu parlaklık seçeneklerine ve renk sıcaklığı seviyelerine sahip LED ışıklar, nereye giderseniz gidin nesneleri doğru aydınlatmanızı sağlar.


 

İki Renk, Sonsuz Stil

 DJI OM 5, Yunan mimarisinden ilham alan klasik bir Gri ve gün batımının ince tonlarını temsil eden muhteşem yeni Gün batımı Beyazı seçenekleriyle gelir. 

DJI OM 5 KUTU İÇERİĞİ

Yazdır e-Posta