• Anasayfa
  • Haberler
  • Tamron, Fujifilm X‐mount İçin İlk Lensini Geliştirildiğini Duyurdu
Haberler

Tamron, Fujifilm X‐mount İçin İlk Lensini Geliştirildiğini Duyurdu

Çeşitli uygulamalar için önde gelen optik üreticisi Tamron Co., Ltd. (Başkan ve CEO: Shiro Ajisaka), FUJIFILM X‐mount ve Sony E‐mount kameralar için aynı anda ilk lensinin geliştirildiğini duyurdu.

2018ʹde Sony E mount tam çerçeve aynasız fotoğraf makineleri için hızlı diyafram açıklığına sahip standart bir zum lensi olan 28‐75mm F/2.8 Di III RXDʹnin (Model A036) piyasaya sürülmesinden bu yana Tamron, Sony aynasız kameralar için lens serisini sürekli olarak genişletti. Bu lenslerin popülaritesi ve geniş çapta benimsenmesi, diğer kamera markaları için lens üretimi için birçok kullanıcı talebine yol açtı.

Hepsi bir arada zoom lens kategorisinde bir uzman olarak Tamron, Fujifilm X‐mount için ilk hepsi bir arada zoom lensini geliştirme potansiyelini fark etti. 18‐300mm F/3.5‐6.3 Di III‐A VC VXD (Model B061), 16,6x zoom oranına sahip Sony ve Fujifilm APS‐C aynasız fotoğraf makineleri için dünyanın ilk 1 hepsi bir arada zoom lensidir. Tamron, dünya çapında daha fazla kişiye fotoğrafçılık zevkini yaşatmak için benzersiz ürünler geliştirmeye ve daha fazla kamera markasıyla uyumlu lens sayısını artırmaya devam edecek.

Sony E-mount 

 

  Fujifilm - X-mount  

18‐300mm F/3.5‐6.3 Di III‐A VC VXD (Model B061) Özelliklerine Genel Bakış

18‐300mm F3.5‐6.3, yaklaşık 27mmʹden 450mmʹye (tam kare eşdeğer odak uzaklığı) kadar geniş bir zum aralığını kapsar. 16,6x zoom oranına sahip dünyanın ilk APS‐C aynasız kamera zoom lensi olan lens, çok çeşitli fotoğrafçılık olanakları için ideal olan çok yönlü hepsi bir arada zoom lensinin avantajlarını sunar. AF sürücü sistemi, üstün sessizlik ve çevik performans için TAMRONʹun lineer motor odak mekanizması VXDʹyi (Ses bobini eXtreme‐torque Drive) kullanır; ve lens, uçtan uca yüksek çözünürlük performansını korumak ve hepsi bir arada zoom lenslerinin en iyileri arasında yer alan yüksek görüntü kalitesi sağlamak için hassas bir şekilde düzenlenmiş özel lens elemanları içerir.

Geniş uçta 0,15 m (5,9 inç) MOD (Minimum Nesne Mesafesi) ve 1:2 maksimum büyütme oranı ile bu lens, yakın çekim yaparken kendi kategorisinde şaşırtıcı derecede iyi bir performans sergiliyor. Ultra telefoto odak uzunluklarında bile sabit fotoğrafçılığı destekleyen TAMRONʹun tescilli VC (Titreşim Telafisi) mekanizması ile donatılmıştır. Ve aynasız kameralar için diğer TAMRON lensleriyle aynı, birleşik 67 mm filtre boyutuna sahiptir.

Ana Özellikler

1-Dünyanın ilk 16.6x hepsi bir arada yakınlaştırması.

2-Son derece hızlı ve hassas AF, VXD lineer motor odaklama mekanizması, sınıfının en üst seviyesi.

3-MOD: 0,15 m (5,9 inç), maksimum büyütme oranı: 18 mm geniş uçta 1:2.

4-Sınıfının en iyi görüntü kalitesi.

5-Olağanüstü VC.

6-Rahat kompakt.

7-Kullanıcı dostu özellikler (Neme Dayanıklı Yapı, Flor Kaplama, Yakınlaştırma Kilidi anahtarı)

* Özellikler, görünüm, işlevsellik vb. önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir.

Etiketler: fotoğraf, ileri fotoğrafçılık

Yazdır e-Posta