M.Zuiko® Digital ED 8-25mm F4.0 PRO Lens İle Tanışın
Haberler

M.Zuiko® Digital ED 8-25mm F4.0 PRO Lens İle Tanışın

M.Zuiko Digital ED 8-25mm F4.0 PRO lensi, kompakt, hafif, yüksek büyütmeli zum lens, M.Zuiko PRO serisinden beklenen yüksek görüntü kalitesini sunarak, dinamik ultra geniş dahil olmak üzere çok yönlü fotoğraf fırsatlarını destekliyor.

Yüksek Büyütme 

M Zuiko Digital ED 8-25 mm F4.O PRO lens, dinamik ultra geniş çekimlerden standart çekimlere kadar her şeyi yakalamak için 16 mm'ye eşdeğer ultra geniş açıdan maksimum2 3,1x zoom büyütmeye kadar çok çeşitli çekim senaryolarını kaplar. Bu, M Zuiko PRO serisindeki kompakt boyutunu sağlamak için geri çekme mekanizmasına sahip ilk lenstir. Ultra geniş açılı, yüksek büyütmeli zum lens olmasına rağmen,  bu model 15 onstan daha hafiftir ve bu da onu çevik çekim için son derece portatif hale getirir. 

Mükemmel Optik Performans

Optik performansa olan bağlılığımız, Super ED, ED ve EDA lensler gibi özel lensleri içeren 16 elemanlı, 10 gruplu bir lens yapılandırmasıyla sonuçlandı. Kromatik sapma da dahil olmak üzere çeşitli sapma türleri tamamen bastırılarak tüm zoom aralığında yüksek çözünürlüklü keskin tasvir elde edilir. Büyük bir DSA lensinin entegrasyonu, sagital komatik sapmayı önemli ölçüde azaltır. Bu tasarım, gece sahneleri ve yıldız fotoğrafçılığı için ideal olan en geniş diyafram ayarında bile görüntünün merkezinden kenarlarına kadar yüksek düzeyde görüntü reprodüksiyonu sağlar. Ayrıca, optimize edilmiş SIFIR Kaplama ve lens şekli, arkadan aydınlatmalı çekim sırasında hayaletleri ve parlamayı tamamen bastırmaya yardımcı olarak keskin, yüksek tanımlı görüntüler sunar. Sabit F4.0 diyafram açıklığı herhangi bir odak uzaklığında mevcut olduğundan, zumu çalıştırırken ve video kaydederken pozlama kontrolü kolaydır.

Yakın Çekim

Yarım makro lense rakip olan performans için 0,42x maksimum çekim büyütme oranıyla güçlü makro çekimin keyfini çıkarın. Tüm zoom aralığında en yakın odaklama mesafesi 9 inçtir, bu da kolay görüş açısı ayarı için nesneye yaklaştıktan sonra zoom halkasını çalıştırmayı mümkün kılar. M.Zuiko Digital 8-25mm F4.0 PRO lens, çok yönlü makro işlevselliği için görüntüleri ön plandan arka plana odaklayarak tek bir fotoğrafta birleştiren Focus Stacking’i destekler.

Güvenilir Dayanıklılık

Bu lens, M.Zuiko PRO serisine özgü üstün güvenilirlik için üstün IPX1 eşdeğeri su sıçramasına ve toza dayanıklı performans ve 14°F'ye kadar donmaya dayanıklı performansa sahiptir. Olympus OM-D E-M1 ve E-M5 serisi ile eşleştirildiğinde, yağmur ve kar gibi zorlu ortamlarda bu lensi kullanarak içiniz rahat edebilir. Yağmurlu, karlı veya tozlu ortamlarda kolay temizlik için ön lenste flor kaplama kullanılmıştır.

Filtre Desteği

Ultra geniş açılı tasarımına rağmen, M.Zuiko Digital ED 8-25mm F4.0 PRO lens 72mm filtre uyumludur ve PL veya ND filtrelerinin kullanımına izin verir. Bu, daha fazla çok yönlülük sağlar, potansiyel olarak parlamayı ve yansımaları en aza indirir ve bir görüntünün son görünümünü geliştirir.

Diğer özellikler

Manuel Odak Kavraması, otomatik ve manuel odak seçenekleri arasında anında geçiş sağlar. Kullanıcıların kamerayı tutarken başparmak dokunuşuyla ayarları değiştirebilmeleri için lensin yan tarafında bir lens işlev düğmesi bulunur.

Detaylı Bilgi İçin:
https://shop.olympus.com.tr

 

 

Etiketler: fotoğraf, ileri fotoğrafçılık

Yazdır e-Posta