• Anasayfa
  • Haberler
  • ZHIYUN WEEBILL 2 Gimbal, Flip-Out Dokunmatik Ekran Komuta Merkezi ile Endüstride Bir İlki Gerçekleştirdi
Haberler

ZHIYUN WEEBILL 2 Gimbal, Flip-Out Dokunmatik Ekran Komuta Merkezi ile Endüstride Bir İlki Gerçekleştirdi

Zengin özelliklere sahip gimbal, eşsiz stabilizasyon ve trend belirleyen endüstriyel tasarım ile geliyor.

ZHIYUN, ikonik DSLR gimbal WEEBILL S'in heyecan verici yeniden keşfi olan WEEBILL 2'yi piyasaya sürdü ve çekilen her fotoğrafa ve videoya ekstra profesyonellik getirdi.

Sansasyonel endüstriyel çizgilerle hafif bir çerçeveye sahip olan yenilikçi WEEBILL 2, sarsıntıyı azaltmak için tamamen yeni Infineon çip ve yükseltilmiş algoritma ile optimum yanıt verme ve stabilizasyon özellikleri sunuyor. Yenilikçi MasterEye Görsel Kontrolör görüntü alıcı, monitör ve hareket kontrol cihazını tek bir cihazda birleştirirken, kullanıcılar trend belirleyen HD açılır dokunmatik ekranı sayesinde maksimum yaratıcılık ve kontrol elde ediyor.

WEEBILL 2, örneğin Sony'nin A7III+FE 24-70mm F2.8 veya Canon 5D4+EF 24-70mm F2.8 gibi ana akım aynasız ve DSLR fotoğraf makinesi ve lens kombinasyonları için tasarlanmıştır.


Infineon Sensörü Sayesinde Sarsılmaz Stabilizasyon Yetenekleri


WEEBILL 2, eşsiz performans için Infineon iki filtreli kesinti vektör bölmeli yerleşik sensörünün kullanımında devrim niteliğindedir. Geliştirilmiş kararlılık için yükseltilmiş motor torku ve çekirdek algoritması ile birlikte bu, WEEBILL 2'nin zorlu koşullarda bile çok çeşitli elde taşınır dengesizliği doğru bir şekilde algılamak ve telafi etmek için karmaşık kesintiler için analiz çalıştırmasını sağlar..

Sektörde Bir İlk Olan Açılır Kapanır HD Ekran, Film Yapımınız İçin Gelişmiş Komutlar Sunar

WEEBILL 2, tam komuta izin veren, zengin özelliklere sahip 2.88 inç, tam renkli, açılır HD dokunmatik ekrana sahip ilk gimbaldir. Sezgisel, döndürülebilir ve geri çekilebilir arayüz, kesintisiz çekim için birkaç dokunuşla daha yüksek kullanıcı etkileşiminin yanı sıra parametre ayarı ve görüntü izleme sağlar. Kullanıcılar ayrıca ZY PLAY uygulamasını kullanmak zorunda kalmadan WEEBILL 2 dokunmatik ekran aracılığıyla tek dokunuşla SMART FOLLOW ve TIMELAPSE ve JESTURE CONTROL gibi akıllı özelliklere erişebilir.


Olağanüstü Kullanıcı Deneyimi İçin Güçlendirilmiş Ergonomik Endüstriyel Tasarım

ZHIYUN WEEBILL 2, dayanıklı bir yapıda iyi hazırlanmış çizgilerle ergonomik, kompakt, endüstriyel tarzda bir tasarıma sahiptir ve kullanımı bir zevk haline getirir. WEEBILL 2, ZHIYUN'un klasik, taşıması kolay sapan kavrama işlevselliğini sunar; bu, kullanıcıların, uzantılar eklemeden veya gimbalın formunu değiştirmeden, zahmetsizce bu zahmetten tasarruf sağlayan alttan asma moduna geçmelerini sağlar. Olağanüstü kavrama işlevi, düşük açılı çekimi kolaylaştırır ve rahat, uzun süreli kullanım için uygundur.


ZHIYUN'un MasterEye Görsel Kontrolörü ve Görüntü Aktarımı İle Sadelik Yeniden Tasarlandı

WEEBILL 2, WEEBILL Pro+ Kitinin bir parçası olarak ZHIYUN'un benzersiz MasterEye Görsel Kontrolörü ile birlikte kullanılabilir. Gelişmiş cihaz, ayrı bir monitör, görüntü alıcısı ve hareket kontrolörü ihtiyacını ortadan kaldırır.

Ek olarak WEEBILL 2 için bir TransMount Video İletim Vericisi (AI), 1080p'ye kadar ve 60FPS'ye kadar yüksek kaliteli çıktıyı destekler, 150m'ye kadar iletim mesafesi ile zaman gecikmesini 60ms'ye düşürür. TransMount Video Transmitter (AI) MasterEye Visual Controller VC100, WEEBILL 2, kameralar ve akıllı cihazlar ile birlikte kullanıldığında, profesyonel izleme ve gelişmiş kontroller, yakaladığınız hikayeleri hayata geçirmek için yeni, yaratıcı çekim yöntemleri ve çok yönlülük sağlayabilir. .

Özellikler

Boyutlar

330*165*268 mm (taşıma çantasıyla birlikte)

Ağırlık

1,47 kg

Pil gücü

28,86 Wh

Maksimum pil çalışma süresi

9 saat

Şarj süresi

1,6 saat

 

Etiketler: fotoğraf, kamera

Yazdır e-Posta