Haberler

Bu Yazın En Unutulmaz Anlarını Canon’la Yakalayın

Gittiğiniz, gezip gördüğünüz güzelliklerin geniş açılı panoramik manzara fotoğraflarını çekmeyi mi yoksa bir mimikte onlarca hikayenin saklı olduğu portre fotoğrafları mı tercih ediyorsunuz? Ya da hiçbiri değil, benim işim video diyenlerden misiniz? Canon PowerShot serisinin G7 X Mark III, G5 X Mark II ve G1 X Mark III kameraları her ihtiyaca her stile uyarak günün her anında yanınızda olmaya hazır!

PowerShot G7 X Mark III’ten Sosyal Medyanıza Doğrudan İçerik Yükleyin!

Canon PowerShot G7 X Mark III, tatil maceralarını ölümsüzleştirmek isteyen amatör fotoğrafçı ve videograflara profesyonelleri aratmayacak bir deneyim sunuyor. DIGIC 8 görüntü işlemcisi, 20 megapiksel ve 4K video çekimi ile yüksek kalitede netlik ve renklerde canlılık sunan kamera, kompakt yapısı sayesinde mükemmel bir seyahat arkadaşı olarak öne çıkıyor.

Ağırlığı yalnızca 304 gram olan PowerShot G7 X Mark III, 4,2x f/1.8-2.8 zum lensiyle ışık durumu ne olursa olsun yüksek çözünürlüklü videoların çekilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca sahip olduğu Canon Digital Photo Professional (DPP) yazılımı sayesinde tatil videolarının düzenlenmesinde de önemli bir kolaylık ve esneklik sağlıyor. Dijital görüntü sabitleme özelliği sayesinde dengesiz bir arazide yol alırken ya da seyahat anında pürüzsüz ve titremesiz videolar da çekilebilen kamera, video ve fotoğraflarını sosyal medyada yayınlamak isteyenleri de unutmuyor ve onlara dikey çekim modu, Wi-Fi ve Bluetooth®i gibi alternatiflerle ürettikleri içerikleri doğrudan sosyal medya platformlarına gönderebilme imkanları da sunuyor.

Ürünle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 6.699 TL

PowerShot G5 X Mark II ile Capcanlı Videolar Çekin!

4K çekim kalitesiyle yüksek performans sergileyen Canon PowerShot G5 X Mark II de vlog çekenler ve seyahatlerini an be an fotoğraflamayı sevenler için eşsiz bir deneyim sunuyor. Mevcut ürün serisinin kalitesine sahip olan PowerShot G5 X Mark II modelinde, yeni 5x f/1.8-2.8 lens ve açılır elektronik vizör (EVF) donanımı bulunuyor. Ses ve görüntü kalitesiyle videolarda mucizeler yaratan makine hafif olmasının yanında kolay post prodüksiyon imkanı da sağlıyor.

340 gram ağırlığındaki bu modelde de Canon’un güçlü DIGIC 8 görüntü işlemcisi yer alıyor. 20,1 megapiksel 1,0 tip yığma sensörlü olan yeni modeller, fotoğraf ve 4K video çekimlerinde olağanüstü görüntü kalitesine sahip renkli sonuçlar üretiyor. Aynı zamanda Canon’un CR3 RAW formatını kullanılan ürünlerde Canon Digital Photo Professional (DPP) yazılımı da bulunuyor. Canon’un optik uzmanlığı ve donanımıyla cihaz, hava karardıktan sonra şehrin fotoğraflanması gibi düşük ışıklı karelerde net ve ideal sonuçlar elde edilmesine yardımcı oluyor.

Ürünle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 13.299 TL

PowerShot G1 X Mark III Mükemmel Bir Yol Arkadaşlığı Deneyimi Vaadediyor

Profesyonel kompakt kamerası Canon PowerShot G1 X Mark III, üst düzey lens ve oldukça küçük gövdesindeki APS – C sensörü kombinliyor. 24.2 megapixel APS-C CMOS sensörü, 3x optik zoom kalitesi, Full HD 60p kayıt kalitesi, Wi-Fi ve Bluetooth® bağlantılarına ek olarak 7fps otomatik fokusuyla mirasını Canon PowerShot serisinin güçlü kameralarından alıyor.

Düşük ışıkta yüksek kaliteli görüntü kaydedebilmesi ve hareket halinde mükemmel odaklanabilmesi gibi özellikleriyle fotoğrafçılar için en ideal, “all in one” hepsi içinde bir cihaz deneyimi sunuyor. Ergonomik ve kullanım kolaylığı sağlayan, post prodüksiyonda kullanıcılarına kolaylık sağlayan cihaz cebinize sığabilecek boyutlarda olması nedeniyle mükemmel bir yol arkadaşı olmayı vadediyor.

Ürünle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 17.199 TL

 

Etiketler: fotoğraf, canon, kamera

Yazdır e-Posta