Haberler

Hastane Çalışanları Fotoğraflarıyla Yarıştı

Anadolu Sağlık Merkezi Fotoğraf Kulübü, çalışanlarına yönelik “Hayatı Paylaşmak” adlı bir fotoğraf yarışması organize etti. Sabıra en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde “SABIR” temalı fotoğraf birinci seçildi.

Anadolu Sağlık Merkezi Fotoğraf Kulübü, çalışanlarına yönelik “Hayatı Paylaşmak” adlı bir fotoğraf yarışması organize etti. Fotoğraf Kulübü Başkanı ve Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. İbrahim Gökçen’in düzenlediği yarışmada Nöroloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yaşar Kütükçü birinci olurken, Dijital Pazarlama ve Grafik Tasarım Kıdemli Uzmanı Atıl Kaan Arabacı ikinci, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşe Sokullu ise üçüncülüğe layık görüldü.

1. Seçilen Fotoğraf - Nöroloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yaşar Kütükçü

 

2. Seçilen Fotoğraf - Dijital Pazarlama ve Grafik Tasarım Kıdemli Uzmanı Atıl Kaan Arabacı 

 

3. Seçilen Fotoğraf - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşe Sokullu 

COVID-19 salgını nedeniyle içinde bulunduğumuz bu zor günlerde fotoğrafı, gezme kültürünü, ülkemizin zenginliklerini canlı tutmak, Anadolu Sağlık Merkezi çalışanlarının fotoğrafları ile hayatı paylaşmak, ekip ruhunu geliştirmek ve yaratıcı çalışmalar yapmayı teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasına ilgi büyük oldu.

Konunun serbest olduğu yarışmaya 70 kişi, toplam 120 fotoğrafla katıldı. Bu fotoğraflar, fotoğraf konusunda söz sahibi olan bir jüri tarafından değerlendirildi. Jüri üyeleri olarak Anadolu Sağlık Merkezi Genel Direktörü Türkan Özilhan Tacir, Genel Cerrahi Uzmanı ve Fotoğraf Sanatçısı Prof. Dr. Metin Çakmakçı, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü Ercan Arslan, Gezgin Foto Dergisi İmtiyaz Sahibi Adem Meleke ve Fotoğraf Eğitmeni Yüksel Altun’un titiz bir değerlendirme sürecinden sonra seçtikleri fotoğraflar ise 14 Mart Tıp Bayramı’nda Anadolu Sağlık Merkezi’nde sergilenecek.

Etiketler: fotoğraf yarışması, fotoğraf

Yazdır e-Posta