• Anasayfa
  • Haberler
  • Olympus'un Fotoğrafçılık Pazarından Çekileceği İddiaları Üzerine Zoom İthalat'tan Açıklama
Olympus'un Fotoğrafçılık Pazarından Çekileceği İddiaları Üzerine Zoom İthalat'tan Açıklama
Haberler

Olympus'un Fotoğrafçılık Pazarından Çekileceği İddiaları Üzerine Zoom İthalat'tan Açıklama

Olympus markası, Fotoğraf Makineleri ve Görüntüleme departmanını, Japon “JIP - Japan Industrial Partners” Yatırım Fonu’na devretmek üzere görüşmelere başlamıştır.

Olympus Fotoğraf Makineleri departmanı, Ar-Ge, Servis departmanı ile fabrika çalışanlarının devredilmesini içeren görüşmelerin 2020 yılı sonuna kadar sonuçlanması beklenmektedir. 

 

Başta Sony Vaio olmak üzere birçok markanın sahibi olan JIP Yatırım Fonu; Japonya ve Amerika’daki pazar payını Avrupa’ya da yaymak için çalışmalarını hızla sürdürmektedir. Olympus (Zoom İthalat) olarak biz de bu büyümenin önemli bir parçası olmaktan mutluluk duymaktayız. 

 

JIP Yatırım Fonu’nun yapacağı yatırımlar ve geliştirmeler ile 100 seneden fazladır fotoğraf sektörünün vazgeçilmez bir markası olan Olympus’u, bir start-up firması esnekliğine kavuşturarak, yepyeni bir çağa taşıyacağına ve markanın gelişen teknolojilere ve akımlara daha çabuk adapte olacağına inanıyoruz.

 

Fotoğraf pazar şartlarının zorlaştığı bu dönemde, JIP Yatırım Fonu’nun Olympus markasına göstermiş olduğu güven sonucunda alınan kararın tüm Olympus Ailesi için hayırlı olmasını dilerken, 2020 yılı içinde yeni makine ve lenslerimizi açıklanmaya devam edeceğiz.

Yazdır e-Posta