• Anasayfa
  • Haberler
  • Sultanahmet Meydanı ve Çamlıca Camii’nde Ramazan Her Yerde Fotoğraf Sergisi.
Sultanahmet Meydanı ve Çamlıca Camii’nde  Ramazan Her Yerde Fotoğraf Sergisi.
Haberler

Sultanahmet Meydanı ve Çamlıca Camii’nde Ramazan Her Yerde Fotoğraf Sergisi.

“Değerlerimizle büyüyoruz” yaklaşımıyla birçok projeyi hayata geçiren Kuveyt Türk, “Ramazan Her Yerde” temasıyla sosyal medyada düzenlediği yarışma kapsamında Sultanahmet Meydanı ve Büyük Çamlıca Camii’nde fotoğraf sergileri açtı.

Ramazan ayı boyunca Türkiye’nin dört bir yanında çekilen fotoğraflardan oluşan sergiler, 31 Mayıs 2019 Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

‘Değerlerimizle büyüyoruz’ söylemiyle Türkiye’nin sahip olduğu yerel ve milli tüm değerlerin korunması, geliştirilmesi ve yaşatılması adına çalışmalarını sürdüren Kuveyt Türk, “Ramazan Her Yerde” temasıyla Sultanahmet Meydanı ve Büyük Çamlıca Camii’nde fotoğraf sergisi açtı.

Ramazan ayı başında sosyal medyada #RamazanHerYerde etiketiyle fotoğraf yarışması başlatan Kuveyt Türk, ayrıca www.ramazanheryerde.com internet sitesine yüklenen fotoğraflardan oluşan bir sergi düzenleyeceğini duyurdu. Siteye yüklenen yüzlerce fotoğraf arasından jüri tarafından titizlikle seçilen 50 fotoğraf, İstanbul’un Avrupa yakasında Sultanahmet Meydanı’nda, Anadolu yakasında ise Büyük Çamlıca Camii’nin avlusunda sergilenmeye başlandı.

 

“Halkımızın fotoğrafları hepimizin Ramazan ayını anlatıyor”

Kuveyt Türk İK, Strateji ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, #RamazanHerYerde etiketiyle sosyal medyada başlattıkları fotoğraf yarışmasını, Ramazan ayının kendine has anlarının herkes tarafından fark edilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediklerini ifade etti. Sosyal medyaya binlerce paylaşım yapılmasının, yarışmanın internet sitesine ise yüzlerce fotoğrafın yüklenmesinin toplumdaki Ramazan algısı ve farkındalığı bakımından memnuniyet verici olduğunu kaydeden Aslan Demir, “11 ayın sultanını anlatan, yaşatan, hissettiren kareleri özenle seçtik ve hayatına Ramazan girenlerin kadrajıyla Ramazan Her Yerde Sergisi ortaya çıktı. Kuveyt Türk olarak, değerlerimizi, geleneklerimizi korumak ve yaşatmak adına hayata geçirdiğimiz çalışmalara böylesine anlamlı bir projeyle devam etmekten dolayı büyük memnuniyet duyuyor, yarışmamıza katılan, bu özel kareleri bizlerle paylaşan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sergimizi gezen herkes Ramazan ayının o özel anlarında kendilerini bulacak ve o anları derinden hissedecektir. İstanbul’da yaşayan herkesi fotoğraf sergimizi gezmeye davet ediyoruz” dedi.

Kuveyt Türk’ün Ramazan Her Yerde Fotoğraf Sergisi, Sultanahmet Meydanı Sergi Çadırı ile Büyük Çamlıca Camii Türkiye Diyanet Vakfı Kitap Fuarı alanında 31 Mayıs 2019 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. (Kuveyt Türk), 1989 yılında kurulmuştur. Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcılarla buluşturan banka; müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji - inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı adımlar ile sektöründeki öncü konumunu sürdürmektedir. Altın bankacılığı alanında adım atan ilk katılım bankası olan Kuveyt Türk ayrıca, Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk banka sukuk işlemini gerçekleştirmiştir. Türkiye’de bir banka tarafından hayata geçirilen ilk Ar-Ge merkezini 2010 yılında kuran Kuveyt Türk, bugün Türkiye’de iki Ar-Ge merkezine sahip tek banka unvanına sahiptir. Ar-Ge merkezinde geliştirilen projeler arasında, video görüşme ile self servis işlemlerin bir arada yapılabildiği XTM gibi dünyada bir ilk olan projeler de yer almaktadır. Bugün itibarıyla Türkiye genelinde 417 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk Katılım Bankası, yurt dışında ise Bahreyn şubesi ve Almanya’daki banka iştiraki KT Bank AG’yle faaliyetlerini sürdürmektedir. Operasyonel çalışmalarının yanı sıra toplumsal değerleri temel alarak ve kültürel varlıklara sahip çıkarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kuveyt Türk, “Değerlerimizle büyüyoruz” yaklaşımı doğrultusunda birçok restorasyon projesi üstlenmiş, kitap ve belgesel gibi kalıcı eserler ortaya koymuştur.

Yazdır e-Posta