• Anasayfa
  • Haberler
  • TOKINA OPERA Lens Serisi İle Klasik Standartları Yeniden Yaratıyor
TOKINA OPERA Lens Serisi İle Klasik Standartları Yeniden Yaratıyor
Haberler

TOKINA OPERA Lens Serisi İle Klasik Standartları Yeniden Yaratıyor

Tokina, üst seviye DSLR  fotoğraf makineleri için ‘’Opera’’ adı verilen yeni nesil 50mm F1.4 FF  lensini sunuyor.

Yeni Opera serisi, en yüksek kalitede optik tasarım gerektiren günümüzün yüksek çözünürlüklü DSLR fotoğraf makineleri ile mükemmel uyacak şekilde tasarlanmıştır. Tokina'nın ödüllü  AT-X lens serisinin temeli üzerine inşa edilen yeni Opera serisi,  yüksek performanslı DSLR fotoğraf makinelerinin artan taleplerini karşılamak üzere premium full-frame bir seri sunuyor.

Modern toplumda "opera" kelimesi genellikle drama, müzik ve dansı birleştiren sahne sanat çalışmaları için kullanılır. İtalyanca’da eser veya sanat eseri anlamına gelir. Bir sanat türü olarak opera ismi bir parça müzik eseri "opera musicale" den gelir. Latince "opus" kelimesi, günümüzde  halen büyük edebi, artistik veya entellektüel çalışma anlamında kullanılmaktadır (örneğin  "magnum opus", "opera magna"). Yeni Premium full frame DSLR lens serisine ‘’Opera’’isminin verilmesinin ardında fotoğrafçılara gerçek sanat eserleri yaratma konusunda yardımcı olma fikri yatıyor.

Ürüne Genel Bakış

50mm F1.4 FF, Tokina’nın yüksek performaslı full-frame DSLR fotoğraf makineleri için tasarladığı yeni premium lens serisidir.  Bu lens, günümüzün DSLR teknolojisinin taleplerini karşılayacak şekilde, optik mühendislik ve elektronik tasarım alanında en son yenilikleri içermektedir.  Hızlı ve sessiz çalışma için halka şeklinde ultrasonik motorlar, Tokina'nın yeni ELR lens kaplama teknolojisi ve gelişmiş hava geçirmezlik teknolojisi gibi gelişmiş özelliklerle Tokina'nın yeni 50mm F1.4 FF Opera lensi bir çok kamera çantasının vazgeçilmezi olacak.

Ürüne ilişkin detaylı bilgiye, Tokina Türkiye Distribütörü Nar Teknoloji’nin web sitesi www.nartas.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

      

      

 

Yazdır e-Posta