• Anasayfa
  • Haberler
  • Türk Modacı Ezgi Çınar, Huawei P20 ile İsviçre’yi salladı
Türk Modacı Ezgi Çınar, Huawei P20 ile İsviçre’yi salladı
Haberler

Türk Modacı Ezgi Çınar, Huawei P20 ile İsviçre’yi salladı

Rawcut Marketing Agency’nin yönettiği proje kapsamında Türk modacı Ezgi Çınar’ın 2019 koleksiyon tasarımlarının kampanya fotoğrafları Huawei P20 ile çekildi. Fotoğraflar İsviçre’nin önde gelen moda yayınlarında büyük yankı yaptı.

Kendine özgü tasarımlarıyla öne çıkan moda tasarımcısı ve kreatif direktör Ezgi Çınar’ın hazırladığı 2019 koleksiyonunun tasarımları, Türkiye’de ve İsviçre’de hizmet veren Rawcut Marketing Agency’nin yönetiminde gerçekleştirilen kampanya sayesinde İsviçre’de gündem oldu. Huawei P20 mobil telefonu ile çekilen dünyadaki ilk moda fotoğrafları olan çalışmalar, İsviçre’nin önde gelen moda yayınları ve moda bloglarında yer aldı ve moda dünyasından büyük övgü aldı.

 

 

Rawcut kreatif direktörü Harun Doğan tarafından çekilen fotoğraflar, Huawei P20 Pro’nun öne çıkan fotoğraf yetenekleri sayesinde en az profesyonel fotoğraf makineleri ile çekilen çalışmalar kadar kaliteli ve güzel oldu.

 

Ezgi Çınar’ın detaya olan aşkıyla hazırladığı tasarımlarının dokusundan tutun da kumaşın akışına kadar her bir özelliğine kadar fotoğraflarda seçilebilmesi, projenin en önemli en önemli unsuru olarak öne çıktı. Rawcut kreatif direktörü ve projenin fotoğrafçısı olan Harun Doğan konuya ilgili “Kamera arkasında alışılmışın dışında bir görüntü vardı ama sonuçları da bir o kadar alışılmışın dışında muhteşem oldu” dedi.

        

         

Yazdır e-Posta