Haberler

Yeni DJI Osmo 3 Axis Gimbal

Daha çok drone’larıyla tanıdığımız DJI’ın yeni kamerası Osmo, kamera hareketlerini en aza indirme prensibine dayanan “gimbal” adı verilen hareket önleyici sistemi ile stabilize hareket sağlarken 12 megapixel fotoğraf ve 4K video kaydedebiliyor.

Üzerinde Zenmuse X3 kamera sistemi yani inspire 1 kamerası bulunan DJI Osmo kamera sistemine eklenen yeni özellikler ile Timelapse, Hyperlapse ve Slow motion videolar kaydedebiliyor. Kamera sistemi olarak  1 / 2.3-inc Sony Exmor R sensörde 100-1600 (video için 100-3200) ISO aralığı, 20mm odak (35mm eşdeğeri) 94 ° görüş alanı ve DNG formatı ile İnspire 1’in standart X3 kamerası yenilenen ergonomik el gimbal ile birlikte sunuluyor.

Geliştirilmiş gimbal ile stabil fotoğraflar çekebildiğiniz gibi 360 derecelik panoramik fotoğrafları da otomatik olarak çekmenize olanak sağlıyor. Otomatik panorama moduna alıp açınızı belirledikten sonra deklanşör tuşuna basarak 360 Derecelik dönüş ile panoramalar yakalamanız mümkün.

Drone’larda olduğu gibi DJI Go uygulamasını kullanan Osmo, akıllı telefonlara kolayca bağlanıyor. Tüm özellikleri akıllı telefonun ekranı üzerinden görmeyi ve yönetmeyi sağlayarak oldukça kolay bir kullanım sunuyor. DJI Osmo’nun Türkiye’de 2399Tl’den ön siparişleri alınmaya başlandı.

Yazdır e-Posta