Haberler

WD'den Fotoğrafçılar İçin Bulut Çözümü

Dijital fotoğrafçılıkla beraber, depolama ve yedekleme çözümleri fotoğrafçılıkta büyük değişimlere yol açıyor. Fotoğraf arşivinin depolanması, yedeklenmesi ve etkin kullanımı giderek önem kazanıyor.

Dijital fotoğrafçılık, çekilen fotoğraf sayısında büyük bir artış sağladı. Gündelik hayatın her anını kayıt altına almak artık mümkün. Bu sayede kişisel kullanım veya profesyonel amaçlı çekilen fotoğrafların saklanması giderek önemli bir ihtiyaç haline geliyor. Bunun dışında, yeni teknolojiler çözünürlükte de büyük bir artış sağlıyor. Yüksek sayıda fotoğraf ve artan çözünürlük seviyeleri, geniş depolama alanlarını zorunlu kılıyor.

Depolama, Yedekleme ve Bulut Sistemi

WD My Cloud bulut sistemi ile verilerinizin her an nerede olduğunu bilir ve kontrolü tamamen siz sağlamanız mümkün. WD My Cloud fotoğraf arşivinizin depolama ve yedeklemesi için kişisel ve merkezi bir yapılandırma kurmak güvenilir bir çözüm sunar.  Ayrıca geniş kapasiteli bir depolama alanına sahip olmak için diğer bulut sistemleri gibi aylık ödemeyi gerektirmeyen WD My Cloud sistemi kendinize ait bir bulut oluşturmanızı sağlar.

Kendi kişisel bulutunuz ile verileriniz güvende ve kontrolünüz altında olur. Tüm bilgisayar, tablet, akıllı telefonlardan cihazınıza erişebilir; ihtiyacınız olan depolama alanına sahip olur ve verilerinizi yedeklemek, düzenlemek, paylaşmak için kendi merkezi depolama alanınıza sahip olabilirsiniz.

Veri güvenliğini sağlamak ve performans hedeflerini yakalamak, verilere her zaman her yerden erişim sağlayan yüksek performans teknolojileri gerektirir. WD My Cloud serisi, fotoğrafçıların farklı depolama ihtiyaçlarına yönelik, güvenilir ve merkezi depolama çözümleri sunuyor.

Uzaktan erişim, ortam aktarımı ve geniş hacimli depolamayı bir araya getiren WD My Cloud ile tüm PC ve Mac bilgisayarlar, tablet ve akıllı telefonlarınızdan bulut belleğinize erişebilirsiniz.

Yazdır e-Posta