Haberler

GezginFoto'nun Temmuz-Ağustos Sayısı Bayilerde

GezginFoto’nun yeni sayısı 1 Temmuz’da raflardaki yerini aldı. 26. sayının içeriğinde seyahat ve fotoğraf severlerin ilgisini çekecek konu ve konuklar var.

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Kamil Fırat ile fotoğrafçılık üzerine bilgilendirici, ilham verici bir söyleşi yaptık. Canon Ürün Uzmanı Mert Gündoğdu, Canon’un yeni nesil lensi Canon EF 70-200mm f/4 IS ll USM’yi sizin için inceledi. Fatih Sarı’nın kaleme aldığı Honor 9 Lite incelemesi de mobil fotoğrafçıların ilgisini çekecek cinsten…

Fotoğraf çekmek için gezenlerden misiniz? Öyleyse Dr. Özgün Özer’in kaleme aldığı Seyahat Fotoğrafçılığı yazısı sizi yakından ilgilendiriyor. Seyahat demişken bu sayının seyahat durakları Yamal Yarımadası ve Etiyopya.

Gökyüzünün en temiz halini görebildiğimiz bu günlerde yıldız pozlama yapacak olanlara güzel tavsiyelerimiz var. Fotoğraf Eğitmeni Nuri Çorbacıoğlu’dan faydalı bilgiler aldık. Yine bu mevsimde sıklıkla planlanan sualtı etkinliklerini,çekeceğiniz fotoğraflarla renklendirebilirsiniz. Bülent Şelli’nin sualtı fotoğrafçılığı ile ilgili verdiği bilgilere göz atın deriz.

Tüm bunlar ve daha fazlasını bulabileceğiniz GezginFoto Dergisi, D&R’lar ve seçkin kitabevlerinde. Dergiyi online olarak Turkcell Dergilik’ten ücretsiz indirip okuyabilirsiniz.

Yazdır e-Posta