Sevgililer Günü’nde Hediyeler Fujifilm instax‘tan
Haberler

Sevgililer Günü’nde Hediyeler Fujifilm instax‘tan

instax serisinin ürünlerinden INSTAXmini 12, instax mini HEART Sketch Film, instax SQUARE Link ve instax Link WIDE, Sevgililer Günü’nde sevdiğini mutlu etmek isteyenler için en güzel alternatifler olarak dikkat çekiyor.

Anlık fotoğraf sistemi ve ürünlerini ilk kez 25 yıl önce piyasaya sürmeye başlayanFujifilm, ürün grubuna eklediği yeni ürünler ve özelliklerle özel günlerde de kullanıcılarının yanında yer alıyor. Birlikte geçirilen vakti daha eğlenceli hale dönüştürmeyi başaran instax modelleri, Sevgililer Günü’nde de en güzel hediye alternatifi olmayı başarıyor. Hem erkek hem de kadınlar için birbirinden farklı renkte ve alternatifte ürünleri piyasaya sunan instax, bu yıl da sevgilileri sevindirmeyi başaracak. Kullanımı kolay, yuvarlak hatlara sahip ikonik tasarımıyla  yeniINSTAX mini 12, kompakt, hafif ve kıvrımlı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekeninstax SQUARE Link, anılara daha geniş yer açabilen instax Link WIDE ve Sevgililer Günü ile uyumlu dekoratif film seçenekleri, bu özel günün vazgeçilmezleri olacak.

Fotoğraf çekmenin eğlenceli ve romantik hali

Eğlenceli ve gelişmiş özellikleri bir araya getiren tasarımıyla keyifli bir deneyim vadeden INSTAX mini 12, Sevgililer Günü’nü daha eğlenceli ve romantik hale getiriyor.INSTAX mini 12 ile kullanılabilen instax mini Heart Sketch Film, çerçeve üzerinde farklı boyut ve türlerde kalp tasarımlarıyla sevdiğinizle çektiğiniz fotoğrafı süslemeyi başarıyor. Ayrıca diğer tüm mini formatlı instax modellerinde de filmi kullanmak mümkün. 

Instax anında yazıcı serisi yaratıcılığın sınırlarını zorluyor

Kullanıcıların fotoğraflarını, yenilikçi yollarla kişiselleştirmelerine ve paylaşmalarına olanak tanıyan instax Link Serisi, birbirinden farklı ürün çeşitliliğiyle Sevgililer Günü’nde en güzel hediye alternatiflerinden biri olmayı başarıyor.Tek şarj ile yaklaşık 100 instax mini baskıyı sorunsuz bir şekilde yazdırabilen instax mini Link 2; kişiselleştirilebilirliği, kalpli çıkartma ve çerçeve ekleme kolaj modu ve video baskı özelliğiyle güzel bir alternatif oluşturuyor. Ayrıca “Go with Your Instinct” modu ile de sevgililerin birbirlerine soru sorup, uyumlarını görebilecekleri bir oyun aracına da dönüşebiliyor. Kompakt, hafif ve curved tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken instax SQUARE Link ise, çiftlerin QR kodlarıyla etkinleştirilen yaratıcı AR baskı modları ile birbirine uygulama üzerinden özel efekt ve dijital görüntüleri gönderebilmelerine olanak tanıyor. Anılara daha geniş yer açabilen instax Link WIDE ise, çiftlerin 4 farklı QR modu ile birbirine uygulama üzerinden konum, web site bağlantı linki, gizli mesaj ekleme, ses kaydetme gibi özellikleri kullanarak, çıkartma & düzenlenebilir çerçeveler ekleme ve video baskı yapabilme gibi fonksiyonlardan yararlanmalarını sağlayabiliyor. 

Sevgililer Günü’nde sevdiğinizi mutlu etmek içinweb sitesiniziyaret edebilirsiniz. 

Yazdır