DJI'dan Tekno-Anneler İçin Hediye Önerileri
Haberler

DJI'dan Tekno-Anneler İçin Hediye Önerileri

Teknoloji meraklısı anneleri mutlu edecek hediye alternatifleri DJI’da... Drone’dan gimbal’a, el kamerasından aksiyon kamerasına kadar teknoloji ve macera sever anneler için DJI, birbirinden ilgi çekici hediye alternatifleri sunuyor.

Anneler DJI Mini SE ile Gökyüzüne Kanat Açıyor

Mükemmel bir yaratıcı arkadaş olmaya aday olan, DJI’ın fonksiyonel drone modeli Mini SE ile uçuş keyfi yaşamak isteyen anneler gökyüzüne kanatlanıyor. 249 gram’dan daha az hafifliğiyle, ortalama bir akıllı telefon kadar yer kaplayan DJI Mini SE, gidilen her yerde çantada taşınabilme kolaylığıyla bütün anlarda uçuş imkanı sunuyor. Basitleştirilmiş bir uçuş deneyimi ve sinematik görüntüler elde etme şansı veren DJI Mini SE, yenilenen tasarımı, hafifliği ve teknolojisi sayesinde, üstün kamera kararlılığı ve net görüntüler ile çekim keyfini zirveye taşıyor. En güzel anıları gökyüzünden kaydetme şansı veren DJI Mini SE ile kalıpların dışında çekimler yapmak ve drone uçurmak daha ulaşılabilir ve kolay hale geliyor.

DJI Action 2, Macera Tutkunu Annelerin En Yakın Arkadaşı Oluyor

Bir aksiyon kamerasından çok daha fazlasını sunan DJI Action 2, giyilebilir teknolojisi ile aksiyon meraklısı anneler için sadece bir kamera değil, her an yanlarında gezdirebilecekleri vazgeçilmez bir aksesuar oluyor. Çok yönlü tasarımı,  macera tutkunu anneleriniz için vazgeçilmez bir hediye alternatifi… Yenilikçi manyetik tasarımı sayesinde hayatı yakalarken aksesuarların zahmetsizce değişmesini sağlıyor. Hafif alüminyum alaşımlı gövdesi, şık, minimalist bir görünümü ile pürüzsüz ve sağlam bir yapıya sahip olan DJI Action 2, zengin ayrıntılarıyla şaşırtıcı derecede pürüzsüz görüntüler kaydediyor. DJI Action 2’nin yenilikçi manyetik kilitleme tasarımı, aksesuarları hızlı ve güvenli bir şekilde değiştirmeye olanak tanıyor. DJI Action 2, yarış pistinde, sörfte, doğa yürüyüşünde, bütün maceralarda anı yakalarken kaydetmenin en keyifli yolunu sunuyor.

 

DJI OM 5 ile Anneler En Güzel İçerikleri Üretiyor

Ultra hafifliği ve boyutuyla fark yaratan akıllı telefon sabitleyici DJI OM 5, annesinin her anını güzelleştirmek isteyenler için eşsiz bir alternatif… Fotoğraf ve video konusunda gelişmiş özellikleriyle, içerik üretimini daha keyifli hale getiren DJI OM 5’in dahili uzatma çubuğu, taşınabilir ve avuç içi boyutu ile sosyalleşmeyi ve seyahat etmeyi seven anneler, kusursuz öz çekimlerin, süper akıcı videoların, otomatik izlemenin ve çok daha fazlasının keyfini çıkarıyor. Tüm maceralara eşlik edebilen fonksiyonel tasarımıyla DJI OM 5, yaratıcılığa ilham oluyor.

DJI Pocket 2, Annelerin Tüm Seyahatlerinde Yanında

Küçük ve taşınabilir boyutuyla DJI Pocket 2, en güzel anıları ölümsüzleştiriyor. Keskin fotoğraflar ve kusursuz videolar çekmek için donatılmış olan DJI Pocket 2,  tek elle bile unutulmaz anları yakalamaya olanak tanıyor. Fonksiyonel kullanımı ile DJI Pocket 2, seyahat tutkunu annelerin favorisi olmaya aday… Elde, çantada veya cepte istenilen her yere götürülebilen DJI Pocket 2 ile hayatın hızını kaçırmadan bir saniyede fotoğraf veya video çekilebiliyor. Sahip olduğu 3 eksenli gimbal sayesinde DJI Pocket 2, hareket halindeyken sorunsuz video için kamerayı dengeliyor ve elde yapılan uzun pozlamalı çekimler gibi yaratıcı fotoğraflar için de harika bir alan yaratıyor.

 

Daha fazla bilgi için, ziyaret edin:

Web sitesi: www.dji.comwww.karacasulu.com

Facebook: https://www.facebook.com/karfokaracasulu

Instagram: https://www.instagram.com/karfokaracasulu/

 

Etiketler: fotoğraf, kamera, ileri fotoğrafçılık

Yazdır