Dünyanın Eğlencesi Bu Küçük Devin İçinde
Haberler

Dünyanın Eğlencesi Bu Küçük Devin İçinde

Epson’un EpiqVision Mini swerisinin küçük devi EF-12 projeksiyonu Android TV ve Yamaha ses çıkışıyla her yere taşıyabileceğiniz büyük bir eğlence vadediyor. Epson'un 3CLD teknolojisi sayesinde, gün ışığında bile hem yüksek parlaklık hem de yoğun renkler sunabiliyor.

Epson’un EpiqVision Mini serisinin küçük devi EF-12 projeksiyonunun şık tasarımı diğer tüm etkileyici özellikleriyle beraber dikkatleri üzerine çekiyor. Kolay taşınabilirliği ve her yöne yansıtma özelliği sayesinde ister sırt üstü yatarak ister oturarak inanılmaz bir kullanım kolaylığı ve eğlence imkânı sunuyor. Dahili akıllı çözümler ve Yamaha ses sistemi ile görsel ve işitsel olarak kullanıcısına mükemmel bir deneyim yaşatıyor.

 Akıllı Ev Eğlencesi

Epson EpiqVision EF-12 modeli evde tam anlamıyla bir akıllı yaşam alanı yaratıyor. Bir projektörle neleri kontrol etmek isterdiniz? Android TV bağlantı özelliği ile Google Play üzerinden yüzlerce oyuna erişimin yanı sıra YouTube uygulaması ve diğer favori uygulamalarınızdan binlerce film ve programa erişim sağlıyor. Google Asistan sayesinde, eğlenceye hızla erişebilir, aradığınız yanıtları bulabilir ve evinizdeki cihazları kontrol edebilirsiniz. Dahili Chromecast özelliği sayesinde, Android ve IOS cihazınızdan, Mac ya da Windows bilgisayarınıza bağlanmanız bile mümkün. İsterseniz Chromebook'tan esnek bir ekran çözümüne en sevdiğiniz eğlence uygulamalarını yansıtabilirsiniz.

Yüksek Kaliteli Net Görüntüler

Bu güçlü ve uygun fiyatlı mini lazer projeksiyon, kelimenin tam anlamıyla bir eğlence devi. Olağanüstü parlaklıkta ve net detaylara sahip renkli görüntüleri etkileyici 150 inç ekran ile sunuyor. Aynı zamanda 2.500.000:1 kontrast oranı, belirgin gölgeler ve derin siyahlar üretebiliyor. Epson'un 3LCD teknolojisi, projeksiyonların, rakip 1 çipli DLP projeksiyonlardan üç kat daha parlak renklere sahip olduğu anlamına geliyor. Üstelik tüm bu ayrıcalıklar 10 yıl süresince ev eğlencesini yaşamanıza olanak tanıyan ve düşük ışık kaynağı sayesinde çok daha düşük enerji sarfiyatı sunan lazer teknolojisi sayesinde oluyor.

Ürüne ilişkin detaylı bilgi için www.nartas.com.tr websitesini ziyaret edebilirsiniz

Yazdır