GezginFoto 48. Sayısı Yayında
Haberler

GezginFoto 48. Sayısı Yayında

GezginFoto Dergisi'nin 48. Sayısı çıktı...

İyi Bir Savaş, Kötü Bir Barış Yok

Tarihe tanıklık eden kareler, gerçeği daha çarpıcı bir şekilde ortaya koyuyor. Belgesel fotoğraf alanında uzun yıllardır çalışmaları olan ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünde haber ve belgesel fotoğraf alanında dersler veren Doç. Mustafa Bilge Satkın'a gerçeğin izini nasıl takip ettiğini sorduk.

Siyah beyaz fotoğraflar çok şey anlatır, alır götürür insanı... Tabi ki bu fotoğrafların etkili olması için bilinmesi gereken püf noktalar vardır. Etkili siyah beyaz fotoğraf çekmek isteyenler, Yüksel Altun'un kaleme aldığı makaleden yararlanabilir.

Şubatın ilk haftasıi iki yıl önceki gibi Oman Air ile Umman'a uçtuk. Umman benim yaşantısını çok sade bulduğum, stressiz, huzurlu ve güvenli bir ülke. Bu sefer ülkenin bazı özelliklerini sizlerle paylaşmak istedim. Tabi ki fotoğraflar Adem Meleke'nin kadrajından... Bu arada unutmadan ekleyeyim, Oman Air'in bir kişilik gidiş dönüş Umman bileti ödülü vereceği bir fotoğraf yarışmasını başlatıyoruz. 

Yarışma hakkında detayları  Oman Air - GezginFoto Instagram Fotoğraf Yarışması - GezginFoto adresinden ziyaret edebilirsiniz.

 

Etiketler: kültür, etkinlikler, yarışma, fotoğraf yarışması

Yazdır