• Anasayfa
  • Haberler
  • Gezginfoto'nun 14. Yarışması #Yeryüzünden Portreler Başlıyor
Gezginfoto'nun 14. Yarışması #Yeryüzünden Portreler Başlıyor
Haberler

Gezginfoto'nun 14. Yarışması #Yeryüzünden Portreler Başlıyor

GezginFoto ve Fibona Academy işbirliği ile düzenlenen yeni yarışma #yeryuzundenportreler başladı.

GezginFoto'nun düzenlediği 14. Instagram yarışmasına başvurular 15 Nisan 2017 tarihine kadar Instagram üzerinden devam edecek.

Yarışmaya katılmak için Instagram kullanıcılarının "portre" fotoğraflarını GezginFoto ve Fibona Academy Instagram hesaplarını takip ederek #yeryuzundenportreler, @fibonaacademy ve @gezginfoto etiketleri ile paylaşmaları yeterli olacak!

Yarışma sonucunda birinci seçilecek fotoğrafın sahibi, yurtiçinde seçeceği bir rotaya gidiş dönüş uçak bileti kazanacak. Ayrıca yarışma sonucunda jürinin beğenisini kazanan 10 fotoğrafın sahibine 1 yıllık GezginFoto aboneliği hediye 

Yarışma hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Portre Fotoğraf Nedir?

Portre fotoğraf denilince öncelikle bir kişinin başının ya da vesikalık fotoğrafının çekilmesi akla gelir. Ancak portre fotoğraflar yalnızca vesikalık fotoğraflar değildir. Portre bunları kapsamakla birlikte, kişinin karekterini ve duygularını da ifade eder. Kısaca portre bir insanın duygu ve düşüncelerinin ya da hayatının anlatım şeklidir. Her insan başka bir dünyadır. İnsanı farklılaştıran özelliklerin portresine de yansıması beklenir. Portre fotoğrafın, kişinin belirleyici özelliklerini ortaya koyan biçimde çekilmesi gerekir.

Yazdır e-Posta