M.Zuiko Digital ED 20mm F1.4 PRO Tek Odak Uzunluklu Lens İle Tanışın
Haberler

M.Zuiko Digital ED 20mm F1.4 PRO Tek Odak Uzunluklu Lens İle Tanışın

OM Digital Solutions GmbH, M.Zuiko Digital ED 20mm F1.4 PRO (35mm eşdeğeri: 40mm) lensini duyurdu. Bu Micro Four Thirds Sistemi standardına uyumlu lens, hem güzel tüylü bokeh hem de M.Zuiko PRO serisinin bilinen olağanüstü çözünürlük ve performansını sunuyor ve Ocak 2022’de satışa çıkması planlanmaktadır.

Bu kompakt, hafif ve yüksek- performanslı tek odak uzaklıklı lens, manzara türünden portrelere ve enstantanelere kadar çok yönlü bir çekim deneyimi için 40 mm'ye eşdeğer görüş açısının doğal perspektifini kullanır. Bu lens, yakın zamanda duyurulan "OM SYSTEM" marka logosuna sahip ilk üründür.

Güzel Tüylü Bokeh Özelliğine Sahip Kompakt, Hafif PRO Lens

M.Zuiko PRO lenslere özgü olağanüstü çözünürlük: Merkezden en uzak köşelere kadar keskin görüntüleme için etkin bir şekilde düzenlenmiş Süper ED lens, ED lensler, Süper HR lensler ve asferik lenslerden oluşan 11 elemanlı, 10 gruplu lens yapılandırmasına sahiptir. çerçeve. Bu yüksek çözünürlüklü lens, Yüksek Çözünürlüklü Çekim modu kullanılarak çekim yapıldığında elde edilen yüksek görüntü kalitesi de dahil olmak üzere kamera performansından en iyi şekilde yararlanır. ZERO kaplama, hayaletleri ve parlamayı azaltmak için lens çerçevesi içindeki dahili yansımaların optimum şekilde bastırılmasıyla birlikte kullanılır.

Tüylü bokeh: Nihai odak bulanıklaştırma efektleri sunan M.Zuiko PRO F1.2 serisinin geliştirilmesinde kazanılan bilgi birikimini kullanarak, odak içi alandan odak dışı alana yavaş yavaş bulanıklık veren tüylü bokeh uyguladık bölge. Sapma düzeyinde bokeh ölçmek ve küresel sapma üzerinde optimum kontrol sağlamak için bir sapma ölçüm cihazı kullanmak, lensin üstün çözünürlük ve güzel bokeh efektleri sunmasını sağlar..

Maksimum F1.4 diyafram açıklığına sahip kompakt, hafif tasarım: Objektif, F1.4'lük parlak maksimum diyafram açıklığı ile 247 gramda kompakt ve hafif kalır. Olympus OM-D E-M5 Mark III ile eşleştirildiğinde sistem, çevik çekime olanak tanıyan mobilite için yaklaşık 661 gram ile kompakt ve hafiftir.

Çeşitli Koşullarda Rahat ve Stressiz Çekim

Son derece güvenilir toza, su sıçramasına ve donmaya karşı dayanıklı yapı (-10°C): Tamamen sızdırmaz olan bu lens, IPX1 eşdeğeri su sıçramasına dayanıklı performans sunar. Ayrıca -10°C'ye kadar toza ve donmaya dayanıklı bir yapıya sahiptir ve toz geçirmez, su sıçramasına ve donmaya dayanıklı bir kamera gövdesiyle eşleştirilmesi, yağmur ve kar gibi zorlu ortamlarda gönül rahatlığıyla çekime devam etmeyi mümkün kılar. En öndeki lensteki flor kaplama, su damlacıklarının yuvarlanmasını ve kirlerin kolayca temizlenmesini sağlar..

Yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli AF: Daha hızlı, daha doğru AF sağlayan ve kullanıcıların stressiz, yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli AF çekiminin keyfini çıkarmasını sağlayan daha hafif odaklama lensi yapmak için üstün optik tasarım ve lens işleme teknolojileri kullanılır.

Sızdırmazlık Yapısı Görüntüsü
 

Her Tür Sahne İçin Çeşitli İfadeler

Tüylü bokeh efektinden en iyi şekilde yararlanmak için yakın çekim: Bu lens, özneye yakın çekim için en yakın odak mesafesi olan 25 cm ve maksimum 0,22x görüntü büyütme ile inanılmaz yakın çekim performansı için tasarlanmıştır. Güzel, tüylü bokeh, yaratıcı makro çekim için yavaş yavaş bulanıklık sağlar.

Doğal perspektifi bokeh efektleriyle dengeleyen bir görüş açısı: 40 mm'lik eşdeğer görüş açısı, standart lenslerden biraz daha geniştir ve doğal bir perspektif duygusu ve bokeh efektleri sağlar. Bu benzersiz görüş açısı, manzaralar, portreler ve enstantaneler gibi çok çeşitli sahneler için mükemmeldir.

Piyasaya Çıkış Tarihi

M.Zuiko Digital ED 20mm F1.4 PRO lens, Türkiye'de Ocak 2022'de satışa sunulacak.

 

Etiketler: fotoğraf, ileri fotoğrafçılık

Yazdır