DJI Action 2
Haberler

DJI Action 2

DJI Action 2 sadece çok yönlü değil, aynı zamanda şimdiye kadarki en güçlü aksiyon kameramız. Yenilikçi manyetik tasarım, hareket halindeyken hayatı yakalarken aksesuarları zahmetsizce değiştirmenizi sağlar. DJI Action 2 ile yarış pistlerinden park yürüyüşlerine kadar her çekimde kalıpları kırın.

 

Hassasiyetle Hazırlanmış

Hafif alüminyum alaşımlı gövde, şık, minimalist bir görünüme ve pürüzsüz ve sağlam bir hisse sahiptir. Action 2’nin yenilikçi manyetik kilitleme tasarımı, aksesuarları hızlı ve güvenli bir şekilde değiştirmenize olanak tanır. Optimum performans ve güzellik için merceğin şekli ve açısı dikkatle düşünülmüştür.

 

Aksiyon İçin Üretildi ve Çok Daha Fazlası

Action 2’nin manyetik tasarımı, kullanıcıların güçlü modüller ve aksesuarlar arasında özgürce geçiş yapmalarını sağlar. Formun bu akışkanlığı, onu en üst düzey çok işlevli aksiyon kamerası yapar.

 

Giyilebilir Aksesuarlar, Şimdi Yapın

Action 2, muhteşem olanı yakalarken anda kalmanızı sağlar. Manyetik Kordon ve Manyetik Kafa Bandı ile Action 2’yi göğsünüze veya başınıza rahatça takabilir, ellerinizi serbest bırakabilir ve FPV’de film çekebilirsiniz.

 

Şaşırtıcı Güç

Action 2, endüstri lideri performans sunar ve sezgisel özelliklerle doludur. Tüm bu güçle, kullanıcılar zorlu koşullarda bile muhteşem sahnelerden günlük olaylara kadar unutulmaz görüntüler yakalayabilirler. Dokunmatik ekranı ve gorilla camdan yapılmış lensi ile her macera için yeterince dayanıklıdır.

4K/120fps

Diğerlerinden ayrılan zengin ayrıntılarla şaşırtıcı derecede pürüzsüz görüntüler kaydedin. DJI Action 2, 4K/120fps çekim yapabilme özelliği ile daha önce görülmemiş yüksekliklere ulaşıyor.

155° Ultra-Geniş FOV

Ultra geniş 155 ° FOV ile perspektifinizi geliştirin ve iyileştirilmiş alan derinliği elde edin. Action 2’nin özel küresel olmayan lensi kenarları keskinleştirir ve görüntü bozulmasını azaltır.

 

HorizonSteady

HorizonSteady, aksiyon ne kadar vahşi olursa olsun, çekim seviyenizi korur. DJI’nin en yeni yerleşik stabilizasyon algoritması, go-karttan kir bisikletine kadar kamera sarsıntısını ve dönüşünü gerçek zamanlı olarak algılar ve düzeltir.

 

Yeni Bakış Açılarına Ulaşın

Aksesuarlarınızı Action 2’nin manyetik yuvalarından birine bağlayarak daha yaratıcı olun ve sınırları zorlayın. İki bağlantı parçası, doğrudan manyetik kilit aracılığıyla Action 2’ye takılır ve üçüncü parti aksesuarlara bağlanmak için bir ¼” vida deliği içerir. Manyetik Ball-Joint Adaptörü, film çekerken benzersiz bakış noktaları ve açılar elde etmenizi sağlayan yeniden kullanılabilir bir yapışkan tabana ve bilyeli kafaya sahiptir. Adrenalin patlaması istiyorsanız, Manyetik Adaptör Bağlantı Parçası hemen hemen tüm ekstrem spor kamera aksesuarlarına güvenli bir şekilde kilitlenmek üzere tasarlanmıştır.

 

Ön Dokumatik Ekran Modülü

Ön Dokunmatik Ekran Modülünü takın ve kendinizi ilgi odağı haline getirin. Vloggerlar düşünülerek tasarlanan öne bakan OLED dokunmatik ekran ve 4 mikrofonlu Matrix Stereo, maceralarınızı anlatırken videolar oluşturmanıza ve net ses yakalamanıza olanak tanır.

Güç Modülü

Biri çift güç mü dedi? Güç Modülü ile Action 2’nizden daha fazlasını elde edin. Action 2 bağlandığında bir microSD kart yuvası kazanır ve 180 dakikaya kadar çekim yapabilir. Hatta çalışırken değiştirilebilir, böylece hiçbir anı kaçırmadan çekim yapmaya devam edebilirsiniz.

 

Hareket Halindeyken Senkronize Et ve Paylaş

DJI Action 2 ile öne çıkan içerikler oluşturun. DJI Mimo uygulamasıyla, herhangi bir maceranın önemli anlarını zahmetsizce yakalayabilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Uygulama, tümü parmaklarınızın ucunda bulunan sezgisel özellikler ve güçlü düzenleme araçlarıyla doludur.

 

Kumandalı Uzatma Çubuğu

Uzaktan Kumandalı Uzatma Çubuğu ile grup selfiesi çekin, Action 2’yi uzaktan kontrol edin ve sabit videolar çekin. Hızlı serbest bırakma tutacağı, tutması kolaydır ve bir uzatma çubuğu, tripod ve çıkarılabilir uzaktan kumanda pedini entegre eder.

 

Makro Lens

Action 2, muhteşem olanı yakalarken anda kalmanızı sağlar. Manyetik Kordon ve Manyetik Kafa Bandı ile Action 2’yi göğsünüze veya başınıza rahatça takabilir, ellerinizi serbest bırakabilir ve FPV’de film çekebilirsiniz.

 

Yazdır