Mezopotamya, Okyanuslar ve Denizlerle Buluşuyor
Haberler

Mezopotamya, Okyanuslar ve Denizlerle Buluşuyor

Bedri Sincar, mavi dünyada keşfettiği ve farkındalığını ortaya koyduğu görsellerini, 7'ncisi düzenlenen 'Derin Mavi' sergisini SHMAYAA HOTEL’ de, 15 - 30 Ekim 2021 tarihleri arasında davetlilerin izlenimine sunuyor.

''1996 Yılında ilk kez sualtı ile tanıştım. "Derin Mavi" beni öylesine büyüledi ki bir daha ayrılmamak üzere bağlandım...

Derinliğin verdiği esrarengiz güzelliği seyrederken, nefesimin sesi ile baş başa kalıp sadece kendim olmak, huzur ve özgürlük hissi zamanla tarif edilemez bir mutluluk kaynağı oldu benim için...

Gördüklerimi karelere taşımak, paylaşmak istedim. Önceleri hobi olarak başlayan fotoğrafçılık, zaman içinde vazgeçilmez bir tutkuya dönüştü. Düşünsenize, sınırsız hayal gücünüzü kullanarak o anı bir fotoğraf karesi ile sınırlandırıyor, sonra o kareye bakarak sonsuzluğu yakalıyorsunuz.

Sualtında kirlenmemiş renkleri keşfetmek, herkesin görmediği, bilmediği bir dünyayı kendimce tanıtmaktan keyif alıyorum. Bu yüzden ülkemizin ve dünyanın çeşitli denizlerinde çektiğim kareleri sizlerle "Derin Mavi" de paylaşmak istedim.

Derin mavideki güzelliklerin, her birinin ayrı hikayesi olan deniz canlılarının bir gün sadece fotoğraflarda kalmamasını diliyor, bu konuda herkesin yapabileceği BİRŞEY'in olduğuna inanıyorum.

Su üstünde nefes alan herkesi, sualtında nefes almaya davet ediyorum...'' 

Bedri Sincar

7. Su altı fotoğraf sergisinin açılışı 15 Ekim, saat 15.00'te olacak. 

 

 

Etiketler: kültür, sanat, etkinlikler, spor, fotoğraf, ileri fotoğrafçılık

Yazdır