Haberler

Şimdiye Kadarki En Küçük Tam Çerçeveli Z Serisi Objektif İle Kendinizi İfade Edin

Nikkor Z 40mm f/2, günlük kullanıma uygun bir süper kahraman: Keskin, hızlı ve dikkat çekmeden kullanabileceğiniz kadar küçük yapısıyla vlog'lardan aktüel çekimlere kadar her şey için harika.

*Ürünün görünümü, yukarıda görünen fotoğraftan farklı olabilir.

Bu mükemmel standart prime objektif; samimi portreler, röportajlar ve "nasıl yapılır?" videoları için ideal olan, doğal bir görüş açısı sunar. Modelleriniz, yüzlerine karşı tutulmuş büyük bir objektif olmadan, kendilerini daha rahat hissedecekler. Ayrıca bu objektif o kadar küçük ve hafif ki, kişisel filmler çekmek için de ideal.

Geniş Z serisi objektif yuvası, objektifin geniş f/2 maksimum diyafram açıklığıyla bir araya gelerek loş ışıklı ortamlardaki havayı yakalamak için ideal olan, harika düşük ışık performansı sunar. 9 bıçaklı yuvarlak diyafram, yumuşak ve doğal görünümlü bokeh efekti sağlar. Böylece fotoğrafçılar ve film çekenler, konularını gerçekten öne çıkaran, hafifçe bulanık ve son derece pürüzsüz arka planlara sahip görüntüler yakalayabilirler.

Nikon Europe Ürün Müdürü Dirk Jasper: “Bu çok yönlü prime objektifi sürekli genişleyen Nikon Z sistemi ailesine dahil etmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu objektifle Nikon Z dünyasına paranızın tam karşılığını veren, harika bir giriş yapabilirsiniz. O kadar kompakt ve hafif ki, bir ana gezinme objektifi veya hafif bir ikinci objektif kadar ideal.”

*Ürünün görünümü, yukarıda görünen fotoğraftan farklı olabilir.

Temel Özelliklerin Özeti: NIKKOR Z 40MM F/2

Mükemmel f/2 Standart Prime Objektif: Z serisi tam çerçeveli fotoğraf makinelerinde 40 mm'lik görüş açısı. Z serisi DX biçimli fotoğraf makinelerinde 60 mm'lik görüş açısı.
 

Yaşam Kadar Gerçek: Bu objektif; güzel ayrıntılar, derinlik ve renkleri barındıran durağan fotoğraflar ve filmler oluşturur.

Sanatsal Bokeh Efekti: Konuları güzel ve hafifçe bulanık arka planlarda keskin bir şekilde netlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
 

Yakın Çekimde Harika Görüntüler: Yalnızca 0,29 m'lik minimum netleme mesafesi. Yakın çekimde bile mükemmel keskinlik.
 

Hızlı ve Sessiz Otomatik Netleme: Son derece alçak sesli stepping motor ile çalışan ve Z serisi objektif yuvasının topladığı ekstra ışıkla zenginleşen netleme; hızlı, doğru ve sessizdir.
 

Video İçin Geliştirilen Tasarım: Videolarınız, seslere odaklanarak mahvolmaz. Netleme gürültüsü büyük ölçüde azaltıldığından, görüş açısını belirgin bir şekilde etkilemeden netlemeyi ayarlayabilirsiniz.
 

Cepte Taşınabilir: Fotoğraf makinesinin üzerinde tutulabilecek veya ceket cebine sığabilecek kadar küçüktür.
 

Uyarlanabilen Özellikler: Sessiz kontrol halkası; netleme, diyafram, pozlama telafisi veya ISO değeri kontrol edilecek şekilde ayarlanabilir.
 

Korumalı Yapı: Toz ve su damlalarına karşı koruma sağlayacak şekilde yalıtılmıştır.

 

*Objektifin her durumda ve her koşulda toz ve suya karşı dirençli olacağı garanti edilmez.

Etiketler: fotoğraf, ileri fotoğrafçılık

Yazdır