Haberler

MOZA'dan Yeni Kamera Gimbal Modeli: MOZA MOIN Camera

MOZA, dahili 2,45 inç dokunmatik ekrana ve 120° FOV geniş görüş açısına sahip yenilikçi bir cep gimbal kamera kombinasyonu olan MOIN CAMERA'yı duyurdu. 

MOIN Camera'nın yenilikçi, döndürülebilir 2,45" dokunmatik ekranı, kullanıcıların kameranın görünümünü izlemesini ve tüm kamera ayarlarını kontrol etmesini sağlar. Kullanımı kolay grafik kullanıcı arayüzüne erişmek için ekrana dokunmanız yeterlidir. Kamera, selfie videoları çekmek veya geniş manzaraların çekimlerini kurmak için harika olan 120 ° FOV Lense sahiptir. MOIN CAMERA, içerik oluşturucuların konuya odaklanarak video oluşturmalarını sağlar.

MOIN CAMERA, yerleşik yüksek kaliteli stereo mikrofonlarla yüksek bir film çekme deneyimi sunar. Bu stereo mikrofon çifti, gelişmiş yakalama performansı, akıllı gürültü azaltma, doğal ses ve yüksek kaliteli ses özelliklerine sahiptir. MOIN CAMERA, üst düzey film prodüksiyon ekipmanı işlevlerini küçük, kullanışlı, uygun fiyatlı, avuç içi boyutunda bir üründe birleştirir.,

MOIN CAMERA, yenilikçi bir dokunmatik ekran kontrol sistemi, entegre görüntü işlemcisi ve “Deep Red” sarsıntı önleyici motor kontrol algoritması içerir. Hareket halindeyken bile MOIN CAMERA, 3 eksenli sabitleme gibi profesyonel sinema endüstrisi teknolojisi sayesinde ultra pürüzsüz görüntüler üretir.

MOIN Kamera, düşük parazitli yüksek kaliteli görüntüler üreten güçlü bir 1/2.3" sensöre sahiptir. Kamera, 12MP fotoğraf, 60 fps'de 4K video ve 8x ağır çekim çekebilir. Kamera ayrıca Yüz İzleme, Birinci Şahıs Görünümü (FPV), Panorama ve Hızlandırılmış modu da içeriyor. Güçlü MOIN CAMERA ile her an için pürüzsüz çekimler yapabilirsiniz.

Sadece 176 gr hafifliğindeki MOIN dahili pili 145 dakika çalışabilir ve 90 dakikada tamamen şarj olabilir. Ultra hafif ve uzun pil, hayatın en önemli anlarını her an her yerde yakalayabileceğiniz anlamına gelir. Çekimi tamamladığınızda, video klipleri bir akıllı telefona indirin ve videoyu akıllıca düzenlemek, filtreler, efektler, müzik ve daha fazlasını eklemek için MOZA Artist App'i kullanın.

 

MOIN CAMERA, akıllı telefon ve depolanan medya arasındaki aktarım süresini hızlandırmak için Akıllı Sessiz Aktarım'ı kullanır. MOZA Artist App ayrıca MOIN CAMERA'da depolanan tüm medyayı otomatik olarak içe aktarmak üzere ayarlanabilir. Bu mod sırasında, dosyalar aktarılırken gimbal ve akıllı telefon Bluetooth ve Wi-Fi üzerinden bağlı kalacaktır.

MOIN CAMERA'yı yanınıza alın ve seyahat bloglarından aile zamanlarına, partilere, konserlere, aktif sporlara, açık hava etkinliklerine, düğünlere ve daha fazlasına kadar hayatın en önemli anlarını yakalayın.

MOZA MOIN Camera, Nar Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye pazarına sunulmuş ve satışına başlanmıştır. Detaylı bilgi için www.nartas.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz

Etiketler: kamera

Yazdır