Haberler

Yaratmak için Aydınlatın: ZHIYUN, Videolarınızı Aydınlatmak için SMOOTH-Q3 Gimbal'ı Sunuyor

Kameralar ve akıllı telefonlar için gimbal markası olan ZHIYUN, videolarınızın her şekilde parlamasına yardımcı olmak için SMOOTH-Q3 akıllı telefon gimbalinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Dönebilen bir dolgu ışığından 17 akıllı şablona kadar Smooth-Q3, basitleştirilmiş ve detay odaklı tasarımı ve rakipsiz işlevselliği ile kompakt, zengin özelliklere sahip üç eksenli bir gimbaldir.

Üç eksenli gimbal, benzersiz, kompakt ve hafif tasarımıyla geliştirilmiş bir SMOOTH Q serisi üründür. Gelişmiş aydınlatma özellikleri ve akıllı şablonlar dahil olmak üzere yeni işlevsellik, daha yaratıcı çekim olanakları sağlarken, daha iyi bir düğme düzeni ve tasarımı, tümü oldukça rekabetçi bir fiyata kullanıcı deneyimini basitleştirir.

Çok Yönlü Gimbal, Benzersiz Aydınlatma İşlevselliğine ve Akıllı Özelliklerle Dolu Gelişmiş Uygulamaya Sahiptir

SMOOTH-Q3’ü, Tik Tok, vlog, sosyal kanallar veya sadece eğlence için, gündüz veya gece çekimlerinde kullanmak bir zevktir.

Eşsiz bir şekilde, gimbal, 180° ön ve arka aydınlatma için üç seviye parlaklık ayarı ve dokunmatik düğme kontrolü ile 4.300k sıcak tonlu entegre dolgu ışığına sahiptir; Düşük ışıklı kurulumlarda net portre görüntüleri yakalamak için mükemmel.

Özel ZY Cami uygulamasıyla, SMOOTH-Q3 kullanıcıları artık SMART şablonları ve gelişmiş bir düzenleyici gibi yeni özelliklerle hikayeleri her zamankinden daha fazla şekilde yakalayabilir ve oluşturabilir.

Gimbal, düzenli olarak çekilen videoların oluşturulmasını hızlandıran, endüstri lideri 17 SmartMode yerleşik şablonuna sahiptir. ZY Cami Editor ile kullanıcılar, bir dizi müzik, özel efekt ve filtre ekleyerek özelleştirilmiş şablonlarla videoları renklendirebilir.

Ek yeni özellikler arasında hareket kontrolü, SmartFollow 3.0 Nesne İzleme, anında Dolly Zoom ve hedefi işaretlemek ve akıllı takibi etkinleştirmek için tek bir basma tetik düğmesiyle çalıştırılan MagicClone Pano yer alıyor.



Sansasyonel Manzara Çekimleri İçin Yeni Tasarım ve Ultra Geniş Çekim

Gimbal, katlanması daha kolay ve selefi SMOOTH-Q2'den daha hafif olduğu için kompakt bir güç merkezidir ve daha yüksek bir maksimum taşıma yüküne sahiptir. 45*154*180mm boyutlarında, sadece 340g ağırlığında ve 280g yük taşıyabilir.

Şık katlanır ve kayar tasarımın arkasında, kullanıcılar ergonomik süper kompakt tutamaktan güç açma ve çekim kontrolünün keyfini çıkarır.

Yeni sezgisel düğme düzeni, genel olarak daha sorunsuz çalışmaya yol açar. Örneğin, tetiğe üç kez dokunarak portre ve manzara modları arasında geçiş yapmak daha kolay olamazdı; ultra geniş açılı çekim, geniş manzaraların düşük açılı çekimler kadar kolay yakalanması anlamına gelir.

ZY Prime Üyeleri İçin Ekstralar

Son olarak, ZY Prime üyeleri için özel seçenekler arasında kameralarda çevrimiçi düzenleme ve yüz izleme, büyüleyici efektler ve kısa video uygulamaları ile canlı akış platformları yer alıyor. Ek olarak, ZY Remo uzaktan kumanda özelliği ile, ikinci bir cihaz cep telefonunu gimbal üzerinden kontrol edebilir ve aynı zamanda çekim modları ve izleme arasında basit geçişi mümkün kılar.

Teknik Özellikler

-Boyutlar

-45*154*180mm(Katlanmış)

-90*127*279mm (katlanmamış)

-Ağırlık

-340 gram

-Maksimum pil çalışma süresi

-15 saat

-Şarj süresi

-3 saat

-Maksimum yük

-280 gram

-Akıllı telefon kalınlığı

-7 – 10 mm

-Uyumlu modeller

-Tutucunun kapasitesi dahilindeki herhangi bir akıllı telefon.


 

Etiketler: fotoğraf, kamera, ceptelefonu

Yazdır