Haberler

En Çok Satan Lens Yuvası Belli Oldu

Micro Four Thirds, 2020 yılında Japonya değiştirilebilir lensli dijital fotoğraf makinesi pazarında en çok satan lens yuvası türü seçildi.

Hamburg, 29 Ocak 2021 - OM Digital Solutions Corporation, Micro Four Thirds Sisteminin 2020'de Japonya değiştirilebilir lensli dijital kamera pazarında en çok satan lens yuva tipini elde ettiğini duyurdu. Panasonic Corporation ile 2008 yılında başlayan ortak bir işbirliği, Micro Four Thirds sistem standardı, boyut ve ağırlıkta çarpıcı bir azalma ile kompakt ve hafif değiştirilebilir lens tipi kameraların geliştirilmesine olanak tanır ve nihal kullanım kolaylığının yanı sıra müşterilerden beklenen güç ve performansı sağlar.

 

Micro Four Thirds Sistemi, ortak bir standarda özgü ürün dizisi geliştirme fırsatları sunar, pazar ihtiyaçlarını karşılar ve görüntüleme keyfini daha da arttırır. Şu anda Micro Four Thirds konsorsiyumunda, standarda bağlılık gösteren BtoB şirketleri de dahil olmak üzere 56 katılımcı şirket var. Japonya'da iç pazarı canlandırmak amacıyla 2020 yılında Micro Four Thirds Sistem standardına uygun dört yeni değiştirilebilir lensli kamera tanıtıldı. Sonuç olarak, Micro Four Thirds ürünleri Japonya pazarında %21,7'lik bir pay elde ederek onları lens montaj türüne göre en çok satan ürünler haline getirdi.

Hem Four Thirds Sistemi hem de Micro Four Thirds Sistem standartlarını başlatmaktan sorumlu şirket olarak OM Digital Solutions ve Panasonic, müşterilerinin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için ürün yelpazesini geliştirmeye ve iyileştirmeye devam edecek.

Etiketler: kamera

Yazdır