GezginFoto'nun 41. Sayısı Çıktı
Haberler

GezginFoto'nun 41. Sayısı Çıktı

2021’in ilk sayısından herkese merhaba! Bu yılın, bizden özür dilercesine yaralarımızı saracağını, eski muhabbetimizin, sarılmalarımızın, tokalaşmalarımızın yeniden bizimle olacağını umut ediyoruz.

Maalesef Ekim ayının son haftası meydana gelen İzmir depremi hepimizin içini kanattı. Ekran başında yeni bir kurtuluş haberi almak için saatlerce, günlerce bekledik. İşte orada, olay yerinde bize haber verebilmek adına canla başla çalışan foto muhabirleri vardı, Erdem Şahin gibi… Kendisiyle hem İzmir’i hem de foto muhabirliği konuştuk.

Biliyorsunuz Türkiye’de sanat deyince akla gelen ilk isimlerden biridir Eczacıbaşı. Eczacıbaşı Topluluğu ve İstanbul Modern olarak yine mükemmel bir işe imza attılar, Sn. Şakir Eczacıbaşı’nın vefatının 10. yıldönümünde, kendi çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergiyi ve kitabı “Seçilmiş Anlar” adıyla hayata geçirdiler. İlerleyen bölümlerde detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu arada kitabı kütüphanenize eklemenizi öneririz.

Eve kapandığımız bu günler herkes için zor ama fotoğraf üretenler için bir hayli zor. Yüksel Altun da bu süreçte zaman ayırabileceğiniz bir konuyla karşınızda: Natürmort Fotoğrafçılık. Bu detaylı anlatımın ardından çekimlerinizi merakla bekliyoruz.

Dergimiz yine birçok konu ve konukla raflarda ve tüm online dergilik platformlarında sizlerle… Unutmadan eklemek isteriz, GezginFoto’ya abone olmak için www.gezginfoto.com.tr/abonelik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Turgut Uyar’dan iki dize ile bitirelim...

    Bütün gümbürtüsüyle umut kaçınılmaz gerçektir 

    Biri Asya’da biterken sözgelişi, Şili’de öbürkü başlar

Umutlarımızın yeşerdiği bir yıl olsun.

Fotoğrafla kalın.

 

Etiketler: kültür, etkinlikler

Yazdır