• Anasayfa
  • Haberler
  • Ünlü Sanatçıların Sınırlı Sayıdaki Eserleri Beymen.com’da...
Ünlü Sanatçıların Sınırlı Sayıdaki Eserleri Beymen.com’da...
Haberler

Ünlü Sanatçıların Sınırlı Sayıdaki Eserleri Beymen.com’da...

Ünlü Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar'ın Eserleri Beymen.com'da..

Dünyaca ünlü markaların en yeni koleksiyonlarını ve favori ürünlerini sevenleri ile buluşturan www.beymen.com, yeni kategoriler ile ürün gamını zenginleştirmeye devam ediyor.  Beymen.com yeni eklenen sanat kategorisi ile her ay farklı bir sanatçının eserlerine ev sahipliği yapacak. Kategorinin ilk konuğu Fransız Kültür Bakanlığı Legion d'Honneur nişanı sahibi dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar. 

Ünlü fotoğrafçının imzasını taşıyan 1950’li yılların İstanbul’unda zaman yolculuğuna çıkaran 12 farklı siyah beyaz fotoğraf, 15 Aralık - 31 Ocak tarihleri arasında Beymen.com’da sanatseverler ile buluşuyor. 80x60 ve 60x80 boyutlarındaki siyah beyaz fotoğraflar, imzalı ve limitli sayıda satışa sunuluyor.

Yaşam alanlarınıza sanatsal dokunuş katmak ve  İzzet Keribar’ın eserleri ile buluşturmak için 15 Aralık - 31 Ocak tarihleri arasında www.beymen.com’u ziyaret etmeyi unutmayın.

İzzet Keribar hakkında:

1936 yılında İstanbul'da doğan İzzet Keribar, fotoğraf çekmeye 1952 yılında başladı. Saint Michelle Lisesi'nden mezun olduktan sonra askerlik için gittiği Güney Kore'de tekniği geliştirdi. 1982 yılından itibaren yurt içi ve yurtdışında çok sayıda fotoğraf sergisi ve dia gösterisi gerçekleştirdi. Uluslararası Fotoğraf Federasyonu (FIAP) tarafından 1985 yılında Artist Fiap, 1988 yılında Excellence Fiap ünvanları ile onurlandırıldı. Fransız Kültür Bakanlığı Legion d'Honneur nişanını kazandı. 2011 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Büyük Sanat Ödülü'nün sahibi oldu. Onur üyesi olduğu IFSAK'ın fotoğraf seminerlerinde öğretim görevlisi olan İzzet Keribar, fotoğraf yarışmalarının jürilerinde yer almanın yanı sıra pek çok yayın ve kitaba gezi anıları ve fotoğrafçılık hakkında bilimsel yazılar yazmaktadır.

Yazdır e-Posta