Fujifilm’den Her An yanınızda Taşıyabileceğiniz Yüksek Çözünürlüklü Lens
İnceleme

Fujifilm’den Her An yanınızda Taşıyabileceğiniz Yüksek Çözünürlüklü Lens

Fujifilm, GF lens serisinin amiral gemisi olacak yeni FUJINON GF30mmF3.5 R WR modelini tanıttı. Geniş açılı bir prime lens olan GF30mmF3.5 R WR, kompakt tasarımıyla beğeni kazanıyor.

İnce tasarımı sayesinde GFX makineyle de uyumlu olan lens, günün her saatinde yanınızda taşıyabileceğiniz tasarımıyla günlük kullanım için de oldukça ideal.

Hızlı ve sessiz…

Dâhili odaklama sistemi sayesinde fotoğraf tutkunlarını hızlı ve sessiz bir AF modu ile buluşturan lens, fotoğrafçılardan tam not alıyor. Aynı zamanda lensin nefes alma oranını %0,05 seviyesine kadar indirdiği için FUJINON GF30mmF3.5 R WR, video çekimleri için ideal bir lens olduğunu kanıtlıyor.

Fujifilm’in gelişmiş optik teknolojileriyle tasarlanan FUJINON GF30mmF3.5 R WR, tasarımındaki ayrıntıların yanı sıra kolay taşınabiliyor..Kompakt ve hafif olmasının yanında toz ve neme karşı dayanıklı olan lens, çekim sırasında oluşabilecek hava şartlarını göz önüne alan tasarımıyla beğeni topluyor. Tasarımında bulunan dahili odaklanma sistemi sayesinde kullanıcısına hızlı ve sessiz otomatik odaklama sağlıyor.

Doğa ve manzara çekimleri için ideal

Son teknolojiyle geliştirilen lenste 10 grup halinde, iki adet asferik ve iki adet ED ögesi dahil 13 mercek ögesi bulunuyor. 100MP sensörler ile uyumlu olan tasarımı ile kullanıcısına şaşırtıcı derecede ayrıntılar sunan tasarım harikası lens, fotoğrafçıların her ortamın atmosferini gerçeğe yakın yakalayabilmelerine imkan sağlıyor. Bu teknoloji sayesinde fotoğrafçılar, doğa ve manzara çekimlerinin yanı sıra anlık çekimlerinde de gelişmiş teknolojiden yararlanabiliyor.

-10°C dereceye kadar kullanılabilen lens

FUJINON GF30mmF3.5 R WR, tasarımdaki dokuz farklı noktada bulunan geliştirilmiş teknolojisiyle tüm hava şartlarına uyum sağlıyor. -10°C dereceye kadar düşen ısılarda bile kullanılabilen lens, fotoğrafçıların çetin hava şartlarında sorunsuz çekim yapabilmelerini sağlıyor.

Yazdır