Haberler

image.canon ile Kolayca Bağlan, Paylaş ve Sakla…

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, fotoğraf ve videoların aktarımını, saklanmasını kolaylaştıracak image.canon sistemini fotoğraf tutkunlarının beğenisine sundu...

 Canon fotoğraf makinelerinden görüntülerin otomatik olarak bulut ortamına ücretsiz aktarılmasını ve depolanmasını sağlayan yeni sistem aynı zamanda her cihaza, web sitesine ve sosyal platformlara hızlıca bağlanıp, görüntülerin paylaşılmasını da sağlıyor.

 

Canon, fotoğraf ve videoların cihazlara ve web hizmetlerine doğrudan aktarılmasını sağlayan image.canon’u tanıttı. Yeni sistem, Canon fotoğraf makinelerinden otomatik olarak bulut ortamında ücretsiz depolama yapılmasına olanak tanıyor. Fotoğrafçılığa yeni başlayanlardan, amatörlere ve profesyonellere tüm fotoğraf meraklıları son teknoloji bağlantı sistemi ile her cihaza veya web hizmetlerine kolayca bağlanıp, görüntülerin hızlıca paylaşılabiliyor.

Görsel depo olmanın ötesinde bir sistem…

image.canon, Canon kullanıcılarına aile çekimlerinden profesyonel iş akışlarına kadar her türlü görselin yönetilmesine yardımcı olan en basit hizmeti sunuyor. image.canon, kullanıcıların Wi-Fi özellikli bir Canon fotoğraf makinesinden* otomatik veya manuel olarak cihazlara ve Google Drive, Flickr, YouTube benzeri sosyal paylaşım sitelerine gönderiyor. Google ve Adobe entregrasyonunun da en kısa sürede sağlanacağı image.canon  kullanıcıların internete bağlandıklarında arka planda otomatik olarak açılarak görüntü transferi yapmalarını sağlıyor. Aynı zamanda image.canon aracılığıyla RAW görüntüleri ve 4K videoları dahil tüm görüntülerin 30 gün süreyle** ücretsiz bir şekilde depolayabiliyor.

Dosyalarınızı kolay ve hızla yönetin

 

Fotoğrafçılar, image.canon için özel PC yazılımı indirme uygulamasını kurduklarında, doğrudan bu bağlantı noktası üzerinden Canon fotoğraf makinelerinden hızlı bir şekilde görüntü indirebiliyor. Canon kullanıcıları ayrıca görüntülerini kolayca sıralayarak sevdikleri sosyal medya kanallarında veya e-posta kişilerinde kolay direkt paylaşımın keyfini çıkarabiliyor.

Tüm Canon fotoğraf makineleri arka planda otomatik aktarım özelliğini desteklemez. Diğer Wi-Fi özellikli Canon fotoğraf makineleri doğrudan image.canon hizmetine kolay manuel aktarım özelliği sunuyor. Uyumlu fotoğraf makinelerinin tam listesi için lütfen http://image.canon (yakında kullanıma sunulacak) adresini ziyaret edin. Uyumlu fotoğraf makineleri Wi-Fi aracılığıyla internete bağlanmalıdır.

 

** Uzun dönemli belleğe alınmadıkları takdirde orijinal görüntüler 30 gün sonra silinir.

Yazdır