• Anasayfa
  • Haberler
  • Canon’dan Yeni PowerShot G5 X Mark II’yi Deneyimleme Fırsatı
Canon’dan Yeni PowerShot G5 X Mark II’yi Deneyimleme Fırsatı
Haberler

Canon’dan Yeni PowerShot G5 X Mark II’yi Deneyimleme Fırsatı

Yarışmaya katılanlar ürünü ilk kez deneyerek İstanbul’u fotoğraflayacak

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, kompakt ürün ailesinin en yeni üyelerinden PowerShot G5 X Mark II ile fotoğraf ve videoda yeni bir dünyanın kapısını aralıyor. Ayvalık Cunda’da gerçekleştirilen özel gezi etkinliği ile tanıtılan G5 X Mark II modeli seyahatlerdeki performansıyla da dikkat çekiyor. Bu kapsamda fotoğraf tutkunlarına özel bir sürpriz hazırlayan Canon başlattığı yeni yarışması ile birebir ürünü deneyimleme fırsatı sunuyor.  Canon, seçilecek şanslı 7 kişiye ünlü fotoğrafçı Sadık Üçok rehberliğinde G5 X Mark II’yi ilk kez deneme şansı sunuyor.

Canon, gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi bir tutkuya dönüştürenler için ikonik PowerShot serisine eklediği yeni modeli PowerShot G5 X Mark II’yi görücüye çıkarıyor. 4K çekim kalitesiyle yüksek performans sergileyen PowerShot G5 X Mark II, vlog hazırlayanlar ve seyahatlerinde fotoğraf çekmeyi sevenler için üstün özellikleri sayesinde kaçırılmayacak bir ürün olarak öne çıkıyor.

7 şanslı fotoğraf tutkunu Powershot G5X Mark II’yi ilk kez deneyimleme heyecanını yaşayacak

Canon, PowerShot G5 X Mark II’nin seyahatlerdeki başarılı performansına dikkat çekmek amacıyla kısa bir süre önce Ayvalık Cunda’da düzenlediği bir gezi ile ürün tanıtımını gerçekleştirdi. Fotoğraf tutkunları için de özel bir tanıtım etkinliği gerçekleştirmeye hazırlanan Canon, bu özel deneyimi yaşayacak 7 kişi için bir yarışma düzenliyor. Ürün satışa çıkmadan ilk kez deneme imkanı bulacak bu kişilerin yapması gereken tek şey ise; https://www.canon.com.tr/get-inspired/city-tours-photography-competition/ web sitesini ziyaret ederek, formu doldurmak. Yapılacak kura sonucunda PowerShot G5 X Mark II’yi ilk defa deneyecek kişi 20 Ağustos 2019 tarihinde Canon’un internet sitesinde duyurulacak.

      

Yarışmayı kazanan şanslı fotoğraf tutkunları, 24 Ağustos Cumartesi günü ünlü fotoğrafçı Sadık Üçok eşliğinde İstanbul Tarihi Yarımada’nın gizli kalmış güzelliklerini keşfederken yüksek çekim kalitesine sahip yeni kompakt fotoğraf makinesi Powershot G5X Mark II ile harika karelere imza atmanın yollarını öğrenecek.

Yazdır e-Posta