Sony yeni FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS Süper-Telefoto Zoom lensin çıkışını duyurdu.
Haberler

Sony Yeni FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS Süper-Telefoto Zoom Lensin Çıkışını Duyurdu.

Sony, genişleyen full-frame FE lens yelpazesinin en son üyesi yeni FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS süper telefoto zoom lensi (model SEL200600G) tanıttı.

Sony’nin en uzağa ulaşan E-mount zoomu olan yeni G Lens™ serisi model, mükemmel görüntü kalitesi, yüksek performanslı AF ve olağanüstü kontrolü sağlamak için, şirketin en gelişmiş lens tasarım teknolojilerinin birçoğundan yararlanıyor. En son ve en hızlı E-mount fotoğraf makinesi gövdelerinden herhangi biri ile kullanıldığında, kuşlar, vahşi yaşam, hareketli sporcular ve daha fazlasının aralarında bulunduğu tüm hareketli objeleri güvenilir biçimde takip edip doğru şekilde yakalıyor.

 

Sony Europe Dijital Görüntüleme Ürün Pazarlama Direktörü Yann Salmon Legagneur, yeni lense ilişkin değerlendirmesinde, “İnovasyon yapmaya ve bugün itibariyle 33 full-frame modelin de aralarında bulunduğu toplam 51 lens içeren E-mount lens yelpazemizi daha da genişletmeye devam edeceğiz. Yeni 200-600mm süper telefoto zoom lens, Sony’nin fotoğraf makinesi kullanıcılarına vizyonlarını gerçekleştirecekleri bir başka güçlü araç sunuyor. Vahşi yaşam veya kuş fotoğrafçıları, spor fotoğrafçılığı meraklıları ve diğer birçok kişi için, performans ve taşınabilirlik arasında sağladığı üst düzey denge ile yeni bir yaratıcı özgürlük seviyesi sunuyor” şeklinde konuştu.

Başlıca Özellikler  Yeni FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS süper telefoto zoom lens.

 

Fiyat ve Bulunabilirlik

FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS, Ağustos 2019’da Avrupa’da yaklaşık 2.100 Euroluk fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek.

Tüm ürün detayları için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

 

Çeşitli özel hikayeler, en son fotoğraf makineleri ve diğer Sony α ürünleri ile çekilen video ve heyecan verici yeni içeriklere, https://www.sony.com.tr/alphauniverse adresinden ulaşılabilir. Sony’nin 22 dilde erişilebilen Avrupa fotoğraf merkezide, detaylı ürün haberleri, yarışmalar ve her bir ülkedeki Sony etkinliklerinin güncel bir listesine ulaşılabilir.

Yazdır