Fotoğraf Ve Teknolojiye Dair Her Şey Leica İle Fotoğraf Sohbetleri’nde.
Haberler

Fotoğraf Ve Teknolojiye Dair Her Şey Leica İle Fotoğraf Sohbetleri’nde.

Kültür ve sanatın gelişimine önemli katkılar sağlayan Doğuş Grubu’nun şirketlerinden Leica Camera Türkiye’nin düzenlediği ‘Leica ile Fotoğraf Sohbetleri’ etkinliklerinin sonuncusu ‘Fotoğrafta Teknolojinin Kullanım Alanları’, Leica Store İstanbul’da gerçekleştirildi.

Fatih Pınar ve Melih Özbek’in katılımıyla, fotoğraf ve teknoloji üzerine birçok konunun ele alındığı söyleşi, fotoğrafseverlerden büyük ilgi gördü.

Uzun yıllardır yürüttüğü proje ve platformlarla kültür-sanatın en büyük destekçilerinden biri olan Doğuş Grubu’nun şirketlerinden Leica Camera Türkiye, Türkiye’de fotoğraf sanatı ve sanatçının gelişimine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Leica Camera Türkiye tarafından düzenlenen ‘Leica ile Fotoğraf Sohbetleri’ serisinin sonuncu etkinliği olan ‘Fotoğrafta Teknolojinin Kullanım Alanları’, Fatih Pınar ve Melih Özbek’i ağırladı. Yapı Kredi bomontiada’da bulunan Leica Store İstanbul’da gerçekleştirilen etkinlik kapsamında bir araya gelen fotoğraf tutkunları, fotoğraf ve teknolojiyle ilgili birçok bilgiye ulaşma imkanı buldu.

Leica Camera Türkiye eğitmenlerinden Murat Gür moderatörlüğünde; politik ve sosyal gündem üzerine çalışmalarıyla tanınan bağımsız gazeteci Fatih Pınar ile dijital fotoğraf makinalarının gelişimiyle kuş fotoğrafçılığı üzerinde yoğunlaşan fotoğrafçı ve Hacettepe Üniversitesi yarı zamanlı öğretim görevlisi Melih Özbek’in katılımıyla gerçekleştirilen ‘Leica ile Fotoğraf Sohbetleri: Fotoğrafta Teknolojinin Kullanım Alanları’ etkinliğinde, teknolojinin gelecekte fotoğrafçılığa ve fotoğraf işleme teknikleri üzerindeki etkilerinin yanı sıra dijital fotoğrafın yeni kullanım alanlarıyla ilgili konular üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. 

 

Detaylı bilgi için: www.leicaturkiye.com

Facebook: https://www.facebook.com/LeicaCameraTurkey/

Instagram: https://www.instagram.com/leicacameratr/

Twitter: https://twitter.com/LeicaCameraTR

 

Leica Türkiye Hakkında

Fotoğraf sanatını ve Leica dünyasını tanıtmak için görsel sanatlar ve fotoğrafçılık arasında köprü kurmaya odaklanan Doğuş Grubu bünyesindeki Leica Camera Türkiye, dünyadaki en büyük yerleşkelerden biriyle Yapı Kredi bomontiada’nın kalbinde konumlanıyor. Bünyesinde barındırdığı Leica Store İstanbul, Leica Gallery İstanbul ve Leica Akademie eşliğinde bütünleşen Leica Camera Türkiye ülkemizde fotoğrafçılığın merkezi olmayı ve Türkiye’deki potansiyel yaratıcılık seviyesini uluslararası sanat dünyasına göstermeyi hedefliyor. Leica Store, Leica fotoğraf makinalarını, Sport Optics ürünlerini ve aksesuarlarını içeren geniş bir yelpazeyle müşterilerine hizmet veriyor. Fotoğraf sanatına odaklanan Leica Gallery, ev sahipliği yaptığı sergiler vasıtasıyla uluslararası sanat arenasında yer edinmiş sanatçıların yanı sıra keşfedilmeyi bekleyen genç sanatçılar için de bir platform olmayı amaçlıyor. Leica Camera’nın bünyesinde bulunan Leica Akademie ise bilgi paylaşımını ve her jenerasyondan ve tecrübeden fotoğrafçıyı Leica deneyimiyle buluşturmayı hedefliyor.

Yazdır