Sony, 2019 TIPA ödüllerinde Muhteşem Beşliyi kutladı.
Haberler

Sony, 2019 TIPA ödüllerinde Muhteşem Beşliyi kutladı.

Sony’nin inovasyon ve performansı, fotoğraf dünyasının en ünlü kuruluşlarından TIPA tarafından düzenlenen yıllık ödül organizasyonunda bir defa daha tescillendi.

TIPA (Teknik Görüntü Baskı Derneği – Technical Image Press Association), dünyanın dört bir yanından fotoğraf ve görüntüleme yayınlarının tanınmış temsilcilerinin gerçekleştirdiği detaylı test ve karşılaştırmaları içeren titiz bir aday gösterme ve ödül süreci yürütüyor. Sony, bu süreçte beş kategoride aday gösterilerek ödül kazanan ürünlerin sahibi olmaktan büyük gurur duyuyor. Ödüller, Sony çalışanları, mühendisleri, tasarımcıları ve ödüllü ürünlerin yaratım, tanıtım ve pazarlamasında rol oynayan herkesin başarısının bir göstergesi.

En İyi APS-C Fotoğraf Makinesi Uzmanı - Sony α6400

Kompakt boyutları ve hafifliğinin yanı sıra, α6400 hızlı performans ve bir full frame modelden bekleyeceğiniz bir dizi gelişmiş özellik sunuyor. Bu özellikler arasında yüksek hızlı kesintisiz çekim ve 4K HDR (HLG) video çekimi[1] [2]; 3.0-tip 180 derecelik yatırılabilir LCD ekran; AI tabanlı (yapay zeka) Gerçek Zamanlı Eye AF ve yeni yüksek çözünürlüklü Gerçek Zamanlı Takip yer alıyor. Bu yüksek hızlı, yüksek performanslı takip AF sistemi, fotoğraf makinesinin 0,02 saniye kadar kısa sürede odaklanmasına ve obje üzerindeki kilidin son derece etkin şekilde korunmasına imkan veren yeni nesil BIONZ X görüntü işleme motoru ile bir araya getiriliyor. Bu, en hızlı hareket eden objeleri dahi kolaylıkla yakalamak için idealken, geniş hassasiyet aralığı ve nefes kesen görüntü kalitesi, fotoğraf makinesini ister fotoğraf çekiyor olun ister video, hemen her türlü çekim fırsatı için uygun hale getiriyor.

En İyi Superzoom Kompakt Fotoğraf Makinesi - Sony RX100 VI

RX100 VI’nın tüm bileşenleri ve özellikleri, RX100 V (2.9x zoom) ile neredeyse aynı ayak izini koruyarak emsalsiz görüntü kalitesi ve etkileyici 8x zoom’u yakalamak üzere ustalıkla tasarlandı. Akıllı tasarıma sahip optik elemanlar inanılmaz güce sahipken, optik görüntü sabitleme özelliği, zoom aralığının telefoto ucunda dahi görüntülerin sabit kalmasını sağlıyor. Gelişmiş görüntü işleme motoru da, daha iyi algılanan, düşük parazitli görüntü çözünürlüğü sunuyor.

 

En İyi Aynasız Prime Telefoto Lens - Sony FE 135mm f/1.8 GM

Sony’nin en gelişmiş optik teknolojilerinin cömertçe uygulanması sonucunda ortaya F1.8’de dahi köşeden köşeye olağanüstü çözünürlüğün yanı sıra, G Master serisinin fark yaratan özelliği olan zarif bokeh’i de sunan büyük diyafram aralıklı bir prime telefoto lens çıktı. Eşsiz XD (ekstrem dinamik) lineer motorlar, kullanıcıların hareketli portre objeleri, sahnedeki performans sanatçıları veya benzer dinamik objeler üzerindeki odaklarını etkileyici hız, hassasiyet ve güvenirlik ile korumasına imkan verirken, sessiz ve adeta titreşimsiz AF kontrolü de sağlıyor.

 

En İyi Aynasız Profesyonel Lens - Sony FE 400mm F2.8

Sony’nin bu büyük diyafram aralıklı süper telefoto lenste cömertçe uygulanan en gelişmiş lens teknolojileri, olağanüstü hız, üstün G Master çözünürlüğü, bokeh, profesyonel kontrol ve güvenilirlik sağlıyor. Ayrıca, SEL400F28GM, dikkat çekici derecede hafif ve hassas dengeye sahip bir süper telefoto lens olması itibariyle de elde çekimlerde eşi görülmemiş bir özgürlük sunuyor.

 

En İyi Görüntüleme Depolama Çözümü - Sony SF-G serisi Sağlam Teknik Özellikli Kartlar

Profesyonel performans ve en üst düzeyde güvenilirlik için tasarlanan SF-G serisi, 300MB/s okuma ve 299MB/s yazma hızı ile pazardaki en hızlı ve en sağlam SD kart olma özelliğini taşıyor. Geleneksel SD kartlara kıyasla bükülmeye karşı 18 kat daha dirençli olan kart; toza, kire, suya, çamura ve pisliğe dayanıklı; ve kaya gibi sağlam malzemelerden, tek parça kalıp içinde üretildiğinden 5m’ye varan yüksekliklerden düşmeye karşı da dayanıklı[3]. Çekim ne kadar zorlu olursa olsun, SF-G serisi SAĞLAM teknik özellikler, kesintisiz çekim sonrası hızlı ara bellek temizleme süresi ile güvenilir performans ve dayanıklılık ve içerikleri bilgisayara aktarmak için verimli bir süreç sunuyor.

Yazdır e-Posta