Artık Türkiye’nin Bir Cruise Arama Motoru Var
Haberler

Artık Türkiye’nin Bir Cruise Arama Motoru Var

1999 yılında H.I.S. merkez ofisi tarafından Japonya’da hayata geçirilen Cruise Planet markasını merkez ofisin yatırım desteğini de alarak, yepyeni logosu ile kurgulayıp 09 Nisan Salı günü H.I.S. Türkiye ofisinde gerçekleştirilen bir lansman ile basına tanıttı.

Dünyanın en büyük tur operatörlerinden olan Japonya merkezli H.I.S Turizm, 70 ülkede, 554 ofisi ve 18.000’in üzerinde çalışanı ile dünya turizmine değer katmaya devam ediyor. 2018 yılında, 70 ülkede yer alan 554 ofis arasında dünyanın en iyi H.I.S ofisi seçilen H.I.S. Türkiye, Cruise Arama Motoru mottosu ile Cruise Planet markasının Türkiye yapılanmasını duyurdu.

Dünya üzerinde her biri güçlü markalardan oluşan 35 Cruise firmasını CruisePlanet.com.tr web sitesinde bir araya getirip, Türkiye pazarı başta olmak üzere Dubai, Katar, Yunanistan, Azerbaycan ve İran’daki seyahat severlere de pazarlama hedefiyle yola çıktığını duyurdu.

H.I.S Turizm Türkiye Ofisi Pazarlama Müdürü Çağdaş Polat, “Cruise hem dünyada hem de ülkemizde hızlı bir büyüme ivmesi gösteriyor. Dünyada 1 milyon kişiye istihdam yaratan sektör, 140 Milyar USD’lık bir ekonomi sağlıyor. 2018 yılında 27,6 Milyon kişi gemi seyahatlerine katıldı ve her yıl bu rakam ortalama yüzde 7 seviyelerinde artış gösteriyor. Yeni havalimanının açılışı ve 2020’de Cruise limanlarımızın tamamlanması sonrasında, 2021’den itibaren Cruise pazarında ciddi bir patlama yaşanacağını öngörüyoruz. Cruise Planet için yakın gelecekteki hedefimiz, Türkiye’de Cruise seyahati yapan tüm seyahat severlerin, yeni Cruise seyahatlerini bizden araştırarak almalarını sağlamaktır. Uzun vadede ise hedefimiz Türkiye’deki know-how’ımız sayesinde sorumlusu olduğumuz Dubai, Katar, Yunanistan, Azerbaycan ve İran’daki seyahat severlerin de web sitemize girmeden Cruise seyahatine çıkmamalarıdır.” şeklinde konuştu.

 

Yazdır e-Posta