• Anasayfa
  • Haberler
  • Nikon Z Trinity objektiflerin ilkiyle tanışın. Hızlı NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S
Nikon Z Trinity objektiflerin ilkiyle tanışın. Hızlı NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S
Haberler

Nikon Z Trinity objektiflerin ilkiyle tanışın. Hızlı NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

Nikon bugün Nikon Z'ye yönelik ilk trinity objektifi tanıtıyor. NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S olağanüstü kompakt yapıya, gelişmiş optiklere ve kapsamlı hava yalıtımına sahip bir profesyonel objektiftir.

 

Performans canavarı bu objektif hem durağan görüntülerde hem de videolarda mükemmel sonuçlar veriyor. Çerçevenin tamamında muazzam keskinlik sağlanırken, yakın çekim performansı da günümüzde kullanılan tam çerçeve 24-70 mm objektiflerinkini geride bırakıyor. Objektif parlaması etkin şekilde bertaraf ediliyor, geniş Z objektif yuvası ve tutarlı f/2,8 yuvarlak 9 bıçaklı diyafram göz alıcı yıldız yağmurlarına olanak tanıyor. Akıcı bir şekilde çerçevenin köşelerine kadar kademelendirilen bokeh harikulade doğal görünüyor.

NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S tam hava yalıtımlı ve günlük profesyonel kullanımın zorluklarına dayanmaya hazır. Zoom ve netleme halkaları tam da olması gereken oranda torkla ayarlanabiliyor. Her zamankinden daha fazla çekim parametresi doğrudan objektiften kontrol edilebiliyor.

Nikon Europe Ürün Müdürü Dirk Jasper: "Yanınıza sadece bir objektif alabiliyorsanız, NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S kompakt yapı ve profesyonel performans konusunda ideal kombinasyonu sunuyor. Bir sahnenin her bir bileşeni yaşam kadar gerçek netlikte oluşturuluyor ve tam hava yalıtımı bu objektifi her türlü mahalde çekime hazır hale getiriyor" şeklinde ifade ediyor.

Temel özelliklerin özeti

Ultra keskin: Uçtan uca mükemmel performans. Olağanüstü yakın çekim performansı (0,38 m minimum netleme mesafesi).
Gelişmiş optik tasarım: 15 grupta 17 eleman (yansıma önleyici ARNEO ve Nano Kristal kaplamalı).
Özelleştirilebilir kontrol halkası: Manuel netleme (varsayılan), sessiz diyafram kontrolü (video kaydı sırasında iris geçişleri için harikadır) veya pozlama telafisi.
L-Fn (objektif fonksiyon) düğmesi: Maksimum 21 farklı işlev atayabilme. AF kilidi, ölçüm, basamaklama ve daha fazlası.
OLED bilgi ekranı paneli: Diyafram, netleme mesafesi, kesin odak uzaklığı ve alan derinliğini çabucak onaylamanızı sağlar.
Performans canavarı: Tozdan ve nemden korumaya yönelik kapsamlı yalıtıma sahip sağlam ve kompakt.

 

Nikon’un ödüllü ürünleri hakkında daha fazla bilgi için, lütfen www.nikon.com.tr adresini ziyaret edin

Yazdır e-Posta